fcb.portal.reset.password

Javier Faus i altres membres de la Junta Directiva, a Badalona. FOTO: FCB

Faus, durant la ponència. FOTO: FCB

Badalona ha estat la ciutat escollida per iniciar la primera exposició itinerant del total de 26que es duran a terme fins al 2 d’abril. El Badalona Centre Internacional de Negocis-BCIN ha albergat, des de les 9 del matí i fins a les 19:30 hores, l’exposició del Nou Espai Barça per explicar a socis i penyistes en què consisteix aquest projecte i com es pot dur a terme.

Un cop ha finalitzat l’exposició, el vicepresident econòmic del Barça, Javier Faus, acompanyat del directiu Silvio Elias i de l’exjugador Tente Sánchez, han pres part d’una ponència en què han resolt els dubtes dels seguidors blaugranes. Faus, que ha tornat a deixar clar que el projecte és viable, ha comentat que “200 milions vindran d'un patrocinador que donarà el cognom a l'Estadi. Els altres 200 seran d'un crèdit i la resta, els altres 200, vindran dels recursos que generin les noves instal·lacions”.

Finalment, el vicepresident econòmic ha explicat que "cal un Estadi nou, els altres estan molt més modernitzats i hi ha poca visibilitat. Tot el que estem fent és fruit de dos anys de feina”. La pròxima visita de l’exposició serà a Mataró (Auditori Centre de Congressos Tecnocampus), des de les 12 hores i fins a les 19:30 hores.

[[BOTOVERMELL::EL CALENDARI++DE LES EXPOSICIONS::http://www.fcbarcelona.cat/referendum/les-exposicions/exposicions-itinerants::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Tornar a dalt