fcb.portal.reset.password

Sessió informativa de l'any passat / Foto: Arxiu - FCB

Aquest dijous Toni Freixa ha comparegut en roda de premsa i ha comentat que l’Assemblea de Compromissaris d’aquest 2013 se celebrarà el primer cap de setmana d’octubre. El secretari i portaveu de la Junta Directiva ha explicat que en aquesta Assemblea es presentarà el tancament de l’exercici econòmic, s’aprovarà el nou pressupost de la temporada 2013/14 i s’exposarà la proposta de reforma dels Estatuts.

En aquest sentit, el Club posa a disposició de tots els socis unes sessions informatives per debatre i resoldre qualsevol dubte pel que fa a les propostes de canvi que s’han presentat. També es detallaran els punts de l’ordre del dia de l’Assemblea.

El soci, essencial en la reforma estatuària

Els membres compromissaris tindran un paper molt important a la propera Assemblea ja que votaran l’aprovació de la proposta de reforma estatutària. Durant tot el procediment, el club blaugrana ha anat informant i comptant amb l’opinió del soci amb trobades presencials a la Seu del Club o recollint suggeriments i opinions a través del canal web T’Escoltem.

Previ a l’Assemblea, la Junta Directiva informarà personalment i de forma presencial sobre el contingut i objectius de la proposta de reforma estatutària a tots els socis que tinguin interès. Per tant, el soci que vulgui assistir a aquestes trobades pot apuntar-se al formulari d'inscripció de la pàgina web del Club. Les sessions informatives tindran lloc a les instal·lacions del FC Barcelona a finals de setembre.

[[BOTOVERMELL::Formulari d'inscripció++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formreformesestatutaries.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();