fcb.portal.reset.password

Ramallets i Rosell, l'abril passat. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

La notícia de la mort d’Antoni Ramallets ha colpit el barcelonisme. De seguida s’han multiplicat les reaccions. Entre elles, la del president Sandro Rosell, que ha recordat l’homenatge que li va retre el Club el mes d’abril. Aquest és el missatge que ha transmès el màxim dirigent blaugrana:

“Avui és un dia molt trist per a tot el barcelonisme. Ens ha deixat un mite com l’Antoni Ramallets, el gran porter del Barça de les Cinc Copes. La seva figura ha estat admirada per generacions de culers i ha estat sempre un referent per als nostres jugadors. Persones i esportistes com Ramallets han contribuït a fer gran aquest Club i a enfortir el sentiment blaugrana. Fa uns mesos, amb motiu de l’homenatge que li va dedicar el Barça i l’Agrupació Barça Jugadors, vaig tenir l’oportunitat de conversar llarga estona amb ell a casa seva, a Sant Joan de Mediona. Vaig transmetre-li el reconeixement de tots els socis i aficionats, que li estarem eternament agraïts per la seva contribució a la grandesa del Barça. En aquests moments de dolor, vull expressar a la seva família el més sentit condol per la seva pèrdua i enviar-los tot el nostre suport”.


A continuació repassem altres reaccions a la mort d'Antoni Ramallets:

ANDONI ZUBIZARRETA (Director esportiu)

“És un dia i un moment dolorós i dur. Se’n va un referent històric del futbol i de la porteria. Els que l’hem conegut sabíem que era un home afectuós”.

“Va ser un referent, per això li deien el ‘Gat de Maracanà’, quan el futbol se somiava més que no pas es veia. Ramallets va fer somiar a molts barcelonistes i seguidors del futbol”.

RAMON ALFONSEDA (President de l’Agrupació Barça Jugadors)

“Ha mort una de les llegendes més importants de la història del Barça. Una persona que ha estimat moltíssim el Club i l’Agrupació de veterans”.

“Personalment, estic molt orgullós de l’homenatge que se li va retre fa uns mesos i de la visita del president Sandro Rosell aquell dia a casa seva”.

“Fa una setmana el vicepresident Jordi Cardoner i jo el vam anar a veure a l’hospital. Li vam portar la segona samarreta, la de la senyera, i li va agradar molt”.

Minut de silenci i braçalets negres

Abans del partit entre el Lechia Gdansk i el Barça s'ha guardat un minut de silenci en memòria d'Antoni Ramallets. Els jugadors blaugrana han lluït braçalets negres. D'altra banda, els futbolistes que no han viatjat a Polònia també han portat a terme un minut de silenci abans de començar l'entrenament d'aquest dimarts a la tarda.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();