fcb.portal.reset.password

El vicepresident Jordi Cardoner i el directiu Jordi Moix / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i el directiu responsable de Patrimoni, Jordi Moix, han fet balanç del seguiment de la campanya informativa del referèndum de la Proposta del Nou Espai Barça. Aquest divendres al migdia han comparegut davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou, on han parlat d’aquests primers deu dies de campanya i en què han insistit de la importància de donar resposta a les qüestions que puguin tenir els socis per aconseguir “un vot reflexionat i de qualitat”, com ha comentat Cardoner. “Amb el material que s’ha ofert als socis hi ha suficient detall explicatiu perquè puguin entendre la proposta i puguin emetre el seu vot amb coneixement de causa”, ha afegit Moix.

En aquest balanç Cardoner i Moix han analitzat els punts següents:

 • Prop de 14.000 persones visiten les exposicions:
  L’exposició permanent situada al Camp Nou ha estat visitada per 11.383 persones, mentre que 1.365 s’han apropat fins a les exposicions itinerants que ja han recorregut set localitats de Catalunya. Cardoner destaca aquesta xifra que “és un èxit de participació i és fruit de l’interès dels nostres socis”.
 • 930 assistents a les ponències:
  En cada exposició itinerant se celebra una ponència amb la participació cada dia de com a mínim un directiu del FC Barcelona.
 • 709 socis, a les sessions informatives a l’Auditori 1899:
  Els dies 7 i 11 de març es van celebrar les dues primeres sessions informatives per als socis del FC Barcelona, celebrades a l’Auditori 1899, i que van comptar amb la participació de Jordi Cardoner i Jordi Moix, i els exjugadors Josep Moratalla i Tente Sánchez. Les següents seran el 20 i 21 i els socis interessats a assistir-hi hauran d’inscriure-s’hi.
 • 155 persones, a les reunions amb col·lectius del FC Barcelona:
  El Club vol escoltar totes les veus i organitza sessions informatives amb col·lectius relacionats amb el Barça. Aquesta setmana s’han reunit amb la Mesa d’Assessors OAE i el Casal de l’Avi, amb un total de 155 assistents. Pròximament es reunirà amb l’Agrupació Barça Jugadors, amb els socis que formen part de la llista d’espera i els abonats al Palau.
 • 96.959 pàgines vistes del ‘microsite’ del Referèndum del Nou Espai Barça:
  Un total de 29.817 usuaris únics han visitat l’especial del lloc web del FC Barcelona dedicat al Nou Espai Barça, i han vist 96.959 pàgines.
 • 164.450 reproduccions del vídeos del Referèndum:
  A través del canal oficial del YouTube del FC Barcelona els socis poden trobar diversos vídeos explicatius sobre la Proposta del Nou Espai Barça. Des del dia 5 de març més de 160.000 persones han visualitzat algun d’aquests vídeos.

 

El referèndum no canviarà de data

La data del referèndum de la Proposta del Nou Espai Barça no canviarà i es mantindrà per al dia 5 d’abril, tot i que no acabi coincidint amb el Barça-Betis. I és que el conjunt andalús es podria classificar per als quarts de final de l’Europa League i jugaria el seu partit el dijous, fet que podria provocar que el compromís de Lliga es jugués diumenge. Cardoner ha explicat encara que no hi hagi partit se celebrarà aquell dissabte i que en tot casa “vetllarem a favor de la participació”.

Tornar a dalt