fcb.portal.reset.password
Vilanova, juntament amb un escut del Barça

Pau Vilanova / FOTO: FCB

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida en sessió ordinària aquest dimarts a la tarda, ha acordat nomenar Pau Vilanova com a nou directiu. Vilanova, que fins ara era el directiu en cap de l'Àrea Social, estarà integrat a l’Àrea Social de la Junta Directiva, com a responsable de Penyes.

Jordi Cardoner, vicepresident segon del Club, ha comentat que Pau Vilanova, "ha demostrat l’estima i la dedicació per al món de les Penyes. La seva feina és apreciada pel col·lectiu. La decisió serà sotmesa a ratificació en la propera assemblea, tal i com manen els estatuts", ha explicat Cardoner, que ha afegit que "reforcem l'Àrea Social amb una persona que en sap molt".
Ha demostrat l’estima i la dedicació per al món de les Penyes. La seva feina és apreciada pel col·lectiu Pau Vilanova Vila-Abadal (Barcelona, 1964) està casat i és pare de quatre fills. És dissenyador i gestor d’obres, format en l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics Llotja i amb un màster a la Universitat de Copenhaguen. Dirigeix l’empresa Pau Vilanova des del 2008, després d’haver estat durant vint anys a la firma Jordi Vilanova Disseny.

Ha treballat al despatx Nissen & Gehl de Copenhaguen i ha estat membre de les juntes directives del FAD, ADIFAD, ARQUINFAD, i representant a l’estat espanyol al BEDA.

Vilanova té una àmplia trajectòria de servei al FC Barcelona. Del 2003 al 2005 va formar part de la Comissió Social i des del 2010, de la mà de Sandro Rosell, guanyador aquell any de les eleccions a la presidència, va assumir el càrrec de directiu en cap de la Comissió Social, sent un dels homes del Club que més relació ha tingut amb el món penyístic.Estic molt il·lusionat pel nomenament, a la vegada que molt compromès amb la responsabilitat que assumeixo com a directiu“Estic molt il·lusionat pel nomenament, a la vegada que molt compromès amb la responsabilitat que assumeixo com a directiu. Assumeixo el càrrec de directiu conscient que és fruit del gran treball que estem realitzant conjuntament amb el moviment penyístic, una de les nostres singularitats com a Club. Vull agrair el nomenament als companys de Junta, i especialment la confiança dipositada en mi pels presidents Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu i pel vicepresident Jordi Cardoner”, ha declarat Vilanova un cop conegut el seu nomenament.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();