Luis Enrique, protagonista a la REVISTA BARÇA

Luis Enrique, protagonista a la REVISTA BARÇA

La publicació arribarà pròximament als socis i recull l’ideari futbolístic del nou entrenador, els perfils de Ter Stegen, Deulofeu i Rafinha, el comiat de Puyol i Valdés i l’adéu multitudinari a Tito Vilanova

El Barça 2014/15, que començarà a treballar al camp el proper 14 de juliol, ja fa setmanes que està prenent forma. La contractació de Luis Enrique Martínez com a nou entrenador és el tema estrella del número 69 de la REVISTA BARÇA, que en breu arribarà a les llars dels socis i sòcies del FC Barcelona.

La publicació desgrana les claus de l’ideari futbolístic del tècnic asturià, que afronta la seva tercera etapa al club blaugrana, després d’haver estat vuit anys com a jugador i capità del primer equip i durant tres temporades tècnic del Barça B, amb el qual va aconseguir la millor classificació de la seva història, igualada ara per Eusebio.

Els fitxatges

Marc-André ter Stegen, el primer fitxatge de la temporada, també és protagonista a la REVISTA BARÇA. El periodista alemany de la publicació esportiva ‘Kicker’ Jan Lustig ens acosta a la personalitat d’aquest jove porter que va exercir de jugador de camp fins a la seva etapa juvenil, i que ha estat el porter amb més participació en el joc de tota la Bundesliga.

Deulofeu i Rafinha, dos jugadors fets a casa, que van triomfar als equips inferiors i que han madurat amb les seves respectives cessions a l’Everton i al Celta, tornaran a vestir de blaugrana a l’equip de Luis Enrique. Un nen prodigi i un nen malabarista que vénen amb ganes de triomfar i de fer-se importants.

Leo Messi, que acaba de veure adequat el seu contracte amb el seu estatus de millor jugador del món, ha tornat a superar els 40 gols durant la temporada per cinquè cop consecutiu. La REVISTA BARÇA recull en un infogràfic tota la trajectòria golejadora de l’argentí, que des de fa uns mesos és el màxim golejador de la història del Barça després d’haver superat Paulino Alcántara. La revista radiografia com Messi ha marcat els seus 381 gols en 466 partits.

Els comiats de Víctor Valdés i del gran capità Carles Puyol, que seguirà lligat al Barça com a ajudant de Zubizarreta en la direcció esportiva, també es poden trobar a la revista blaugrana.

El record a Tito

El record del multitudinari adéu a Tito Vilanova, un referent humà i futbolístic per a tots els barcelonistes, també està present en les pàgines de la publicació, que recorda la vida lligada al Barça del tècnic empordanès.

Els èxits del Juvenil, del futbol femení, de les seccions i l’ampli espai dedicat als socis, amb el Referèndum del Nou Espai Barça i les penyes, amb el projecte Segle XXI i la zona del Maresme, també són presents al proper número. Tampoc hi falten els reportatges històrics, que en aquesta ocasió ens descobreixen com va ser la celebració de les noces d’argent del Club al ‘Quina Nit!’, i la primera Diada Nacional de Catalunya que va celebrar el Barça en el concurs de ‘L’Enigma’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut