fcb.portal.reset.password
José Manuel Pinto es fotografia amb un aficionat a la FCB Megastore

Pinto va ser una de les atraccions de la presentació / FOTO: GERMAN PARGA - FCB

Les empreses i col·lectivitats tenen a la seva disposició un nou espai innovador, ideal per acollir tot tipus de recepcions privades i còctels i, fins i tot, presentacions en què els convidats puguin gaudir de les compres del marxandatge blaugrana. Es tracta de l’Espai FCB Megastore, un espai que es va presentar de manera espectacular en una nit de gala a les instal·lacions del FC Barcelona. Gairebé 500 convidats, entre els quals, els agents més especialitzats de la ciutat, van conèixer en primera persona les principals novetats pel que fa a productes i serveis. Un dels instants més emotius de la vetllada va ser l’espectacle ‘mapping’ sobre la graderia del Camp Nou, ja que era la primera vegada que s’oferia una projecció de grans dimensions a l’Estadi.

Els blaugranes Pinto, Lorbek, Nachbar i Torras van assistir a la presentació pública d’aquest nou espai. Animació, sopar de gala i diferents muntatges audiovisuals, entre d’altres, per convertir l’esdeveniment en una nit inoblidable. Entre els convidats hi havia la direcció dels organismes de promoció turística més importants de la ciutat -Barcelona Convention Bureau, Catalunya Convention Bureau i l’Agència Catalana de Turisme-, així com les agències més representatives d’esdeveniments, ‘touroperadors’ (majoristes de viatges), portals web i revistes especialitzades en esdeveniments, congressos i convencions.

La gestió d’aquesta gran novetat per a empreses i particulars anirà a càrrec de l’equip que el Club té dedicat en exclusiva a aquesta activitat, el Departament de Meetings&Events.

Tornar a dalt