fcb.portal.reset.password

Les portes de les carpes de votació s'han obert a les 9 del matí / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Ja estan obertes les 180 meses per votar al Referèndum del Nou Espai Barça. A les 9 del matí d’aquest dissabte, 5 d’abril, s’ha iniciat el procés de votació al voltant de la pregunta: “Aprova la proposta del Nou Camp Nou, l’Espai Barça i el Nou Palau Blaugrana?”. El recinte de votacions està situat a l’esplanada de davant l’Auditori 1899 i els socis inclosos al cens electoral podran dipositar el seu vot fins a les 9 del vespre.

Recordem que per exercir el dret a vot caldrà identificar-se a la mesa amb el DNI, o bé el passaport o el carnet de conduir, i caldrà que aquest estigui en vigor. Recordem que les condicions per votar són les següents: ser major d’edat, haver estat un any de soci com a mínim, no tenir suspesa la condició de soci i estar inclòs en el cens electoral. A més, el vot és presencial, personal i no delegable.

A les 9 del matí també s’han obert les activitats de lleure que els socis i acompanyants trobaran a l’esplanada de Tribuna del Camp Nou. Fins a les 15.30 hores hi haurà actuacions musicals, tallers, jocs per a tots els socis i els acompanyants del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();