Les seccions professionals afronten els seus reptes europeeus

Les seccions professionals afronten els seus reptes europeeus

Els equips de futbol sala, handbol, hoquei i bàsquet es juguen els pròxims dies els seus títols continentals

Les quatre seccions professionals del FC Barcelona encaren les últimes setmanes de competició amb opcions d’aixecar els respectius trofeus de la màxima competició europea. Les seccions de bàsquet, hoquei patins i futbol sala estan classificades per a la Final Four i la d’handbol es jugarà l’accés a la Final a Quatre de Colònia contra el Rhein-Neckar Löwen alemany en el partit de tornada que es disputarà al Palau Blaugrana.

El Barça Alusport, el primer en acció

La secció de futbol sala serà la primera que pugui guanyar la Champions. El conjunt de Marc Carmona ha superat aquest dijous a Araz en els penals (4-4) i disputarà aquest dissabte la final de la UEFA Futsal Cup davant el Dinamo de Moscou. La temporada 2011/12 va aixecar el seu primer trofeu de la UEFA Futsal Cup a Lleida, i la temporada passada va caure en semifinals davant l’AFC Kairat per un ajustat 5 a 4. En aquesta edició, el Barça Alusport buscarà la seva segona corona continental.

Dijous, 24 d’abril

18.00 h*: ARAZ NAXÇIVAN - FC BARCELONA (4-4, classificat per penals)

UEFA Futsal Cup. Semifinals. Bakú (l’Azerbaidjan).

*Hora catalana.

Dissabte, 26 d’abril

16:00 h*: 3r i 4t lloc: Araz - Kairat

18:30 h*: FINAL: Barça - Dinamo

UEFA Futsal Cup. Bakú (l’Azerbaidjan).

*Hora catalana.

L’handbol busca la remuntada contra el Rhein-Neckar Löwen

Els de Xavi Pascual s’ho jugaran tot contra el Rhein-Neckar Löwen alemany en el partit de tornada dels quarts de final que es disputarà al Palau Blaugrana el proper dissabte. Després de perdre a Alemanya per 38 a 31, l’equip necessita el suport de tota l’afició per remuntar un resultat que els doni el passaport a la Final a Quatre de Colònia.

Dissabte, 26 d’abril

20.15 h: FC BARCELONA – RHEIN-NECKAR LOWËN

Velux EHF Champions League. Quarts de Final. Tornada.

La Lliga Europea d’hoquei, al Palau Blaugrana

El Barça d’hoquei patins també ha presentat la seva ferma candidatura a tornar a regnar a Europa i ho pot fer a casa un cop confirmat que la Final a Quatre es disputarà al Palau Blaugrana. El conjunt de Ricard Muñoz es va classificar en desfer-se del Valongo portuguès en els quarts de final per un global de 10 a 3. El Barça s’enfrontarà en semifinals al Benfica i, si juga la final, podrà sumar la seva vintena Copa d’Europa.

SEMIFINALS i FINAL

Palau Blaugrana. Barcelona.

*Horaris per confirmar.

La Final Four de l’Eurolliga, a punt

Després de superar els quarts de final contra el Galatasaray (3-0), el Barça de bàsquet ja té la vista posada a la Final Four, que es disputarà del 16 al 18 de maig a Milà. Aquesta és la catorzena Final a Quatre de la història que jugarà la secció de bàsquet blaugrana i la cinquena en sis anys. L’objectiu és sumar la 3a Eurolliga de la història.

Divendres, 16 de maig

18.00 h: FC BARCELONA - GUANYADOR PLAY-OFF B

21.00 h: GUANYADOR PLAYOFF C - GUANYADOR PLAY-OFF D

Mediolanum Forum de Milà (Itàlia).

Diumenge, 18 de maig

17.00 h: 3r i 4t LLOC

20.00 h: FINAL

Mediolanum Forum de Milà (Itàlia).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut