fcb.portal.reset.password
Imatge d'un nen al Camp Nou

S'amplia el procés per demanar entrades gratuïtes per als menors de vuit anys / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El projecte ‘Nens al Camp Nou’ continua el seu procés de millora constant per afavorir la presència de nens i nenes a l’Estadi. En aquesta línia, i tenint en compte que un 77% de les peticions d’aquestes entrades gratuïtes s’han fet a través d’internet (www.fcbarcelona.cat), s’ha decidit allargar el termini de sol·licituds on-line fins al mateix inici del partit. Fins ara, només es podien demanar les entrades per internet fins al dia previ al partit.

Per al pròxim partit al Camp Nou, el FC Barcelona-Celtic de la Lliga de Campions (dimecres 11, a les 20.45 h), ja estarà en marxa aquesta nova millora. Cal recordar que, per a aquest partit, les invitacions per a menors es poden demanar a partir aquest dijous a les 20:45 hores.

La petició de localitats de manera presencial es podrà fer igualment els dies previs als partits al Camp Nou a les Taquilles del Boulevard.

Amb tot, a partir del FC Barcelona-Elx (5 de gener, 16 hores), ja no es podran demanar entrades de manera presencial el mateix dia del partit, a les taquilles del Club. Caldrà haver-ho fet els dies anteriors, o bé optar per l’opció d’Internet, que sí permetrà fer-ho fins a última hora.

[[BOTOVERMELL::Accés al formulari++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/entradessocismenors.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();