fcb.portal.reset.password

Barça-Ajax. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Des del dimarts 5 de novembre, a les 10 hores, i fins al dimecres 6, a les 19 hores, estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud de les entrades per al partit de la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions entre l’Ajax d’Amsterdam i el FC Barcelona, que es disputarà el 26 de novembre a Holanda.

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció 'Socis' del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Un total de 2.570 localitats a 61,5 euros

Per a aquest partit a l’Amsterdam Arena el FC Barcelona disposarà de 2.570 localitats per repartir entre els seus socis i aficionats, amb un preu únic de 61,5 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (1.748) i les penyes (437). El 15% d’entrades restants (385) es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i per a patrocinadors.

Sorteig, el dia 7 de novembre

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dijous 7 de novembre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Entre els dies 7 i 8 de novembre el Club avisarà els socis guanyadors i es comunicaran les instruccions de recollida de les localitats per a l’Ajax-Barça.


[[BOTOVERMELL::Formulari++Entrades::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formajax2013.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();