fcb.portal.reset.password

Les entrades, a partir del dia 13.

Aquest dijous, 13 de març, a les 10 hores, es posarà en marxa, a través del lloc web oficial del Club, el procés de sol·licitud de localitats per a la final de la Copa del Rei a València contra el Reial Madrid (16 d’abril, a les 21.30 hores). Aquest procés, que és exclusiu per als socis, estarà obert, fins al dilluns 17 de març, a les 19 hores.

Cal recordar que, durant aquest procés, els socis interessats hauran de fer la sol·licitud mitjançant un formulari en línia disponible, a partir de dijous que ve, al lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat). Com és habitual, cada soci podrà fer una única petició d’una entrada al seu nom, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts. Cal tenir present que per fer la sol·licitud es necessita la clau i el número de soci, que apareix en el carnet del 2014. Els socis alevins queden exclosos d’aquest procés.

El dia 19 de març, possible sorteig

Totes les sol·licituds es tractaran després que s’acabi el termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dimecres 19 de març, a les 10 hores, se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits, en un acte públic a les instal·lacions del Club. Els dies 19, 20 i 21 de març, el Club comunicarà als socis agraciats el procés per recollir les entrades i n’efectuarà el cobrament.

La targeta bancària, imprescindible

Cal tenir present que la inscripció en aquest procés es considera una intenció en ferm de compra de l’entrada. Per tant, en el moment de fer la inscripció, es demanarà que s’introdueixin les dades d’una targeta bancària. En cas que s’accepti la petició d’entrada, ja sigui per assignació directa o per haver resultat agraciat en el sorteig, es cobrarà de manera automàtica i immediata una reserva de l’entrada (45 euros). La diferència es pagarà en el moment de fer la compra a les taquilles, on es podrà escollir el preu de l’entrada segons la disponibilitat. El procés de recollida es farà per ordre de petició guanyadora.

A partir de 45 euros

El preu de les entrades per a la final de la Copa del Rei a Mestalla (València) serà a partir dels 45 euros. En el cas de peticions conjuntes, només cal facilitar les dades d’una targeta bancària, a la qual es carregarà l’import total de la reserva prèvia. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

El 85% de localitats, per a socis

Tal com es va acordar amb la Federació Espanyola de Futbol, cada club finalista disposarà de 19.350 entrades, mentre que la resta estaran en mans de la Federació Espanyola de Futbol. Com és habitual, el 85% de les entrades disponibles per a aquesta final (16.448 entrades), es repartiran entre els socis (13.158 entrades) i les penyes (3.289 entrades). El 15% restant (2.903 entrades) seran per a compromisos esportius i institucionals del Club i per a patrocinadors.

[[BOTOVERMELL::Formulari d'inscripció++Final de Copa::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formfinalcopa2014.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();