fcb.portal.reset.password

Riba, durant la xerrada. FOTO: V. SALGADO - FCB

Els esportistes d’entre 16 i 18 anys residents a la Masia van debatre aquest dimecres sobre com afrontar el fracàs i aprendre de les errades. Els 30 joves ho van fer en el marc de la conferència “Mamut o Sàpiens: fracàs o supervivència”, a càrrec de l’emprenedor Albert Riba.

“La meva teoria parla del Mamut com a actitud de buscar excuses i el Sàpiens com la recerca d’oportunitats. El Sàpiens és el que ens fa créixer”, va explicar Riba.

L’emprenedor va reconèixer el seu barcelonisme i va viure un dia especial envoltat dels joves esportistes. “Sóc culer i venir a explicar la meva teoria a la Masia és una gran oportunitat. Sobretot en aquest club, que dóna tanta importància als valors dels seus esportistes”, va dir l’emprenedor.

El treball és la clau

Durant la xerrada es va debatre sobre la frustració de no intentar arribar als objectius proposats i aprendre dels errors per ser millors el dia de demà.   

Albert Riba va incidir en el treball diari i va fer algunes interessants recomanacions. “Tot i que sou uns privilegiats ningú us regalarà res. Si voleu alguna cosa heu d’anar a buscar-la”. I va treure ferro al fet de fracassar. “El fracàs és una sort, és l’única manera d’aprendre. Aprofiteu l’entorn que teniu per arribar a la vostra meta”, va concloure Riba.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();