fcb.portal.reset.password

Escut del FC Barcelona

El FC Barcelona es congratula de la resolució adoptada pel Comitè de Control Econòmic de la Lliga Nacional de Futbol Professional (LFP) sobre la inexistència de cap conducta irregular comesa pel FC Barcelona en la contractació del jugador Neymar Jr. La reunió del Comitè es va celebrar el passat dimecres dia 23 d’abril i la resolució va ser dictada divendres passat.

Segons la resolució de l’esmentat Comitè, “a la vista de les al·legacions formulades pel FC Barcelona a la LFP (...), s’infereix la inexistència de cap conducta comesa per aquest club que resulti susceptible d’infringir la normativa estatutària o reglamentària de la LFP, fet pel qual no procedeix realitzar actuacions addicionals sobre els antecedents fàctics prèviament anunciats”.

El Comitè de Control Econòmic de la LFP va fer un requeriment informatiu al FC Barcelona el mes de febrer passat i, després de l’anàlisi corresponent, ha resolt que no existeix cap conducta irregular per part del Club en la contractació del jugador Neymar Jr.

El FC Barcelona recorda la seva total predisposició de continuar informant de manera transparent sobre qualsevol dada relacionada amb aquesta contractació.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();