fcb.portal.reset.password

Imatge de la 2a Festa Barça

El 31 de juliol i l’1 i 2 d’agost se celebrarà la 2a Festa Barça. Coincidint amb els dies previs a la disputa del 48è Trofeu Joan Gamper (2 d’agost) i amb el XXXIV Congrés Mundial de Penyes (1 i 2 d’agost), el Club habilitarà un espai a l’esplanada que hi ha davant de l’Auditori 1899 que servirà de punt de trobada per a tots els socis i penyistes del FC Barcelona. Un espai per a l’oci i l’entreteniment en clau blaugrana. La Festa Barça, que s’inaugurarà el 31 de juliol a les 12 hores, tindrà els horaris següents: dimecres (de les 12 a les 23 hores), dijous (de les 11 a les 23 hores) i divendres (de les 11 a les 15 hores).

Cada soci podrà convidar un acompanyant, mentre que els penyistes hauran d’haver-se acreditat prèviament per poder accedir-hi.

Distracció de tota mena

La Festa Barça, que celebra la segona edició, inclourà activitats de tot tipus. Per als més petits hi ha pensats xutòmetres, la zona Audi amb el circuit Attitudes d’educació i seguretat vial, lliscadores d’aigua i futbol ràpids, entre altres jocs, mentre que també hi haurà actuacions musicals durant els tres dies, així com una zona de restauració i de descans perquè els socis i penyistes puguin passar l’estona en un entorn 100% blaugrana.

Alhora, hi haurà un espai dedicat a la Fundació del FC Barcelona en què es muntaran una sèrie de tallers per promoure els bons hàbits alimentaris i una carpa on la gent podrà escriure missatges que es projectaran en una pantalla gegant instal·lada enmig del recinte.

Dins de l’Auditori 1899 s’habilitarà una gran pantalla en què es podran seguir les quatre finals de la Lliga de Campions guanyades pel FC Barcelona els anys 1992, 2006, 2009 i 2011. Aquí hi serà també la zona ‘El Museu que no es veu’, on s’exposaran algunes de les relíquies i tresors més desconeguts del Museu. L’Auditori 1899 també serà l’espai on es disputaran competicions d’escacs, botifarra i PlayStation. Els socis que vulguin inscriure’s al torneig d'escacs poden fer-ho aquí, abans del dia 29 a les 15 hores.

L’antiga Masia, oberta

Una de les principals atraccions d’aquesta Festa Barça serà la possibilitat de visitar l’interior de l’antiga Masia. Cal recordar que aquesta casa, un dels edificis més simbòlics del FC Barcelona, va deixar de ser la residència dels joves futbolistes que es formen al planter blaugrana l’any 2011, quan es va inaugurar la nova Masia, el Centre de Formació Oriol Tort, a la Ciutat Esportiva. Ara, els socis i penyistes que ho vulguin podran recórrer els espais on es van formar els Puyol, Xavi, Valdés o Messi. Una oportunitat única.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();