fcb.portal.reset.password
Toni Freixa presentant la 13a trobada d'exjugadors del FC Barcelona

Toni Freixa a la presentació de la 13a Trobada d'exjugadors/ FOTO: DAVID CUELLA

L’Agrupació Barça Jugadors ha celebrat aquest dissabte la 13a Trobada de Jugadors del FC Barcelona, que en aquesta ocasió ha girat al voltant dels 35 anys de la consecució de la Recopa d’Europa de 1979 a Basilea. A l’edició d’aquest any, a Palamós i Calonge, hi han assistit alguns dels integrants de la plantilla que va guanyar el títol en la final mítica. En aquesta trobada hi ha estat present el trofeu, cedit per a l’ocasió pel Museu del FC Barcelona.

Els directius Toni Freixa i Javier Bordas han estat presents en l’acte, que va ser presentat dimarts. Una trobada que ha reunit 340 persones, entre les quals hi havia més de 190 exjugadors de totes les categories del FC Barcelona.

Dins el marc de la celebració s’han disputat quatre partits de futbol al Nou Municipal de Palamós entre exjugadors blaugrana. En l’últim partit hi han participat els dos directius del Club, Toni Freixa i Javier Bordas. També s’ha jugat un partit entre infantils del Palamós CF i la UE Calonge. D’altra banda, el Parc de Cultura i Negocis Mas Falet de Calonge ha acollit el dinar, en què s’ha fet un reconeixement als exjugadors del Barça que han nascut o viuen al Baix Empordà.

Aquesta edició especial ha comptat amb bona part de la plantilla de la Recopa d’Europa: Paco Martí, Juan Vila, Pere Valentí Mora, Albaladejo, Pepe Sánchez, Rafael Zuviria, Lobo Carrasco, Manolo, Rexach i Quique Costas. Durant el dinar s’ha fet entrega d’una estàtua als exjugadors de la final de Basilea de 1979.

Tornar a dalt