fcb.portal.reset.password
El president Josep Maria Bartomeu, amb Jordi Cardoner i Martí Dalmases. FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

El president Josep Maria Bartomeu, amb Jordi Cardoner i Martí Dalmases. / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

Joan Manel Serrat ha estat un dels protagonistes de l'acte

Joan Manel Serrat ha estat un dels protagonistes de l'acte. FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

Els integrants del Casal de l’Avi Barça han celebrat aquest dijous una festa a l’Auditori 1899 en el marc del 25è aniversari de la inauguració d’aquesta entitat.

L’acte ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu i del vicepresident Jordi Cardoner, que han estat els encarregats d’encetar la celebració. Bartomeu ha dedicat paraules d’elogi als més de 250 socis del Casal que han assistit a l’Auditori i els ha reconegut la seva tasca “fent barcelonisme”. El president ha recordat també que en l’actualitat “el FC Barcelona compta amb uns 27.000 socis majors de 65 anys” i que gràcies a l’execució del projecte del Nou Espai Barça “es milloraran” les instal·lacions d’aquesta entitat. “Ens interessa que el Casal tingui cada vegada més impuls”, ha ressaltat Bartomeu.

Serrat, convidat sorpresa

Martí Dalmases, president del Casal, tenia una sorpresa molt ben guardada per a tots els assistents. Al final de l’acte ha aparegut a l’Auditori Joan Manel Serrat, que tan sols trepitjar l’escenari ha despertat una sincera ovació. El cantautor del Poble Sec no ha volgut perdre’s aquesta celebració i ha compartit l’estona final de l’acte amb els socis de l’entitat.

“Sóc un barcelonista convençut i crec que tenim els millors jugadors i les millors possibilitats per guanyar la Lliga”, ha comentat Serrat, que ha afegit, respecte a la derrota a la Lliga de Campions: “Espero que l’equip tiri endavant amb l’ajuda de la gent”.

Tornar a dalt