Josep Maria Bartomeu: “Messi no està en venda”

Josep Maria Bartomeu: “Messi no està en venda”

El president del FC Barcelona, assegura al programa ‘El Món a Rac 1’ que pròximament el Club s’asseurà a negociar amb el seu pare un nou contracte “La renovació de Montoya està al final del seu procés i la de Piqué, començant”, explica Bartomeu

Josep Maria Bartomeu ha comentat en una entrevista a ‘El Món a Rac 1’ que Leo Messi “no està en venda” i ha assegurat que la intenció del Barça és millorar-li el contracte en el futur. “Volem seure sense presses amb el seu pare. Farem que sigui el millor pagat”, ha dit Bartomeu, que ha aclarit que la trobada “no serà imminent, tenim temps”. Qüestionat per altres renovacions de jugadors del primer equip, Bartomeu ha explicat que la de Martín Montoya “està al final del procés” i ha assegurat que amb Gerard Piqué “hem començat a parlar”.

El contracte de Neymar

A més, Bartomeu ha reconegut que abans de la seva primera roda de premsa, en què va explicar, juntament amb Raül Sanllehí, el traspàs de Neymar Jr, va parlar amb els jugadors del primer equip: “Vaig explicar als capitans, abans de la roda de premsa, que ensenyaríem el contracte de Neymar”. El president del Barça, a més, ha dit que “li hem d’agrair a Neymar que fes aquest esforç per venir al Barça: aquí no guanya el que li oferien a altres Clubs”

Bartomeu també ha assegurat que no hi haurà canvis en l’estructura executiva del Club. “Vam ratificar tota l’estructura executiva del Club, estan fent una gran tasca. S’està reduint el deute i així serem eficients en el futur”, ha valorat Bartomeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut