fcb.portal.reset.password

Bartomeu, durant la conversa a Intel. FOTO: G. PARGA - FCB

Josep Maria Bartomeu ha estat present aquest dimecres a l’stand d’Intel del Mobile World Congress que se celebra a Barcelona. El president del Barça ha comentat que per al Barça “és un orgull tenir un acord amb Intel” i ha assegurat que aquesta unió “és satisfactòria per ambdues parts”.

Bartomeu, a més, ha dit que el Barça “és líder al món en milions de seguidors a les xarxes socials, som un dels millors equips del món i ara, amb aquesta aliança amb Intel, serem el millor Club pel que fa a tecnologia”, ha explicat el màxim mandatari blaugrana, que ha assegurat que l’acord “és beneficiós per als nostres socis i seguidors”.

La Masia, ben equipada

Pel que fa a la introducció de tecnologia a La Masia, Bartomeu ha explicat el següent: “Hem dotat de la millor tecnologia la Masia, que és el lloc en què viuen molts dels nostres joves jugadors. I és que la tecnologia els ajudarà a formar-se, a més de per ser futbolistes, com a persones per al futur”, ha comentat.

Finalment, Bartomeu ha comentat que “la gent del Barça, els nostres seguidors, han acollit d’allò més bé aquest acord amb Intel, que de ben segur que serà satisfactori i que, des del desembre del 2013 i fins al 2018 serà bo per a tots”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();