fcb.portal.reset.password
Josep Maria Bartomeu a la sala de premsa Ricard Maxenchs

Josep Maria Bartomeu, en la compareixença d'aquesta tarda davant els mitjans de comunicació / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

[[DES_1]]El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i la seva Junta Directiva se senten forts per afrontar els reptes i projectes que van iniciar l’estiu del 2010 de la mà de Sandro Rosell. “Ens sentim amb forces i capaços per fer-ho”, ha apuntat. Bartomeu fa als socis la següent petició: “Que ens tinguin confiança a mi i a la directiva. Som els mateixos que hem portat el Club durant aquests quatre anys amb el Sandro Rosell”. “Això no és un punt i a part sinó una continuïtat. Continuem els mateixos i amb una il·lusió molt gran”, ha apuntat el nou president.[[DES_2]]

Preguntat pels periodistes, Bartomeu ha descartat convocar eleccions anticipades: “Tenim un projecte que crec que l’estem fent amb una nota de notable-alt i no hi ha cap raó per anar a les eleccions perquè la nostra feina està molt bé a nivell econòmic, social i esportiu”. I entre aquests projectes hi ha la reordenació de les Corts i la remodelació del Camp Nou, “que ens encoratja a seguir endavant fins al 2016”. Bartomeu ha recordat: “Els Estatuts ens permeten seguir a la Junta Directiva i també diuen que si el president dimiteix el vicepresident primer passar a ser-ho. Vaig formar part d’una candidatura, la més votada de la història del Club. Crec que el projecte no ha acabat, hi ha reptes molt importants i els volem tirar endavant”. I ha avisat que la Junta Directiva intentarà distanciar-se del fet que el referèndum sobre el nou Camp Nou es converteixi en una revàlida a la seva presidència.

 

El projecte no ha acabat, hi ha reptes molt importants i els volem tirar endavant

També ha informat: “Encara que s’ampliï la querella a la meva persona i al president Javier Faus (tots dos també han firmat alguns contractes de l’acord amb Neymar), no dimitirem. Ens sentim forts”. A més, ha volgut aclarir que el president Rosell no ha dimitit únicament pel cas Neymar: “També tenia raons personals”. I ha confirmat que els seus companys de Junta van fer “tots els esforços possibles perquè no dimitís, però va ser impossible ja que tenia les idees molt clares”. Bartomeu ha volgut agrair la feina de Rosell durant aquest temps al FC Barcelona. “Com a president, i també abans com a vicepresident esportiu, la seva aportació ha estat molt alta”.

“Això és únic i irrepetible”. Bartomeu ha explicat que no s’ho va pensar dos cops quan li van oferir rellevar Rosell al capdavant del FC Barcelona. “Imprimiré un altre tipus de tarannà que no és ni pitjor ni millor, sinó diferent. Treballarem per al Barça, esforçant-nos perquè millori com a Club i per liderar la història mundial dins l’esport”.Imprimiré un altre tipus de tarannà que no és ni pitjor ni millor, sinó diferent

Pel que fa a les eleccions del 2016, Bartomeu ha explicat: “La nostra idea és presentar-nos a la reelecció perquè ens sentim amb aquesta responsabilitat”. En aquest sentit, el president, que s’ha mostrat molt distès, ha comentat que quan es van presentar el 2010 i van guanyar les eleccions van començar “un projecte per a dos mandats”, i ho compliran. “Espero que l’any 2016 els meus companys de la Junta Directiva em segueixin fent confiança”.

Per últim, ha reconegut que, després de l’explicació de tots els detalls de la contractació de Neymar, se senten alliberats i encara més honestos amb els socis”.

“Volem que Messi sigui el millor pagat”

Bartomeu ha anunciat que properament es posaran en contacte amb el representant de Leo Messi, el seu pare Jorge Messi, per millorar el contracte del crac argentí. “Messi és el millor jugador del món i volem que sigui el millor pagat”.

La continuïtat de Martino

El president del FC Barcelona també ha parlat durant la seva compareixença del futur del tècnic Tata Martino: “Ens agradaria poder anunciar en breu que Tata Martino estarà aquí molts anys, com a mínim fins a final del nostre mandat”. I ha afegit que “és un professional i està fent una tasca molt bona”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();