fcb.portal.reset.password

5a Trobada de MuscleTech Network. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

[[DES_1]]Aquest dilluns s’ha engegat la 5a Trobada anual de MuscleTech Network. Se celebra els dies 14 i 15 d’octubre a l’Auditori 1899 de les instal·lacions del Club i són la referència en l’àmbit mundial com a fòrum de trobada d’investigadors i metges per intercanviar i discutir les últimes tendències i innovacions en el camp del múscul esquelètic i el tendó. Les jornades estan organitzades pel FC Barcelona i el Centre Tecnològic Leitat i compten amb la col·laboració de la Fundació FC Barcelona i la Fundación Leo Messi.

Monés: “A l’esport és molt important”

El directiu de l’àrea mèdica del FC Barcelona, Jordi Monés, ha participat en l’acte inaugural juntament amb Eusebi Cima, president del Centre Tecnològic Leitat; del Dr. Xavier Gassó, director de gestió sanitària a Egarsat; d’Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; i de Xavier Amador, director de Relacions Institucionals de l’Àrea de Qualitat de Vida i Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

Som l’única institució o centre mèdic que fa una trobada per millorar el coneixement del múscul i tendó

En declaracions a Barça TV i www.fcbarcelona.cat, Monés explicava: “Es tracta d’una iniciativa única, som l’única institució o centre mèdic que fa una trobada per millorar el coneixement del múscul i tendó”. Segons ell, “amb la medecina normal, tractar el múscul i el tendó no és una prioritat, en canvi, a l’esport és molt important”. I seguia: “Per això per a nosaltres és molt important la seva recerca”.

Les jornades comptaran també amb la participació dels doctors del Club Gil Rodas, Lluís Til, Ricard Pruna, Daniel Medina i Xavier Yanguas, així com amb les ponències dels millors investigadors a tot el món en l’àmbit del múscul i el tendó. Més de 200 professionals internacionals formaran el públic assistent.

Objectius definits

Aquestes jornades científiques, organitzades per MuscleTech Network, tenen com a objectiu el debat sobre la investigació en les lesions musculars i tendinoses, com passar de l’evidència científica a la pràctica clínica. En paraules de Jordi Monés, “es busca millorar el coneixement, tant per al diagnòstic, tractament i prevenció del tendó, com per al retorn del jugador al joc”.

Què és MuscleTech?

MuscleTech Network és una xarxa que promou la recerca i la comunicació entre científics i professionals internacionals, que treballen en hospitals, universitats i centres d’investigació perquè aquests nous tractaments es converteixin en una realitat curativa per als pacients.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();