fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona / FOTO: ARXIU-FCB

El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, ha intervingut aquest dimecres al programa ‘ADN’ de Barça TV per explicar la decisió presa per la Junta Directiva respecte als menors de 7 anys, que no podran entrar al Camp Nou sense una localitat assignada a partir del Clàssic del dia 26. “Prima la seguretat del nostre soci i hem pres una decisió probablement impopular”, ha reconegut.

En contacte amb Interior

Cardoner contextualitzava així la mesura: “Sorgeix arran de les previsions que es fan d’aforament per al partit. A instàncies dels serveis de seguretat del Club, entenem i veiem que si no hi fem res podem tenir 30.000 o 40.000 nens menors de 7 anys sense una entrada”. Afegia: “A partir d’aquí prenem la decisió que això no passi, que no hi hagi sobreaforament. El primer que fem és contactar amb la Conselleria d’Interior per establir un primer diàleg per trobar alternatives”.

El vicepresident ha revelat una conversa entre el Conseller d’Interior, Ramon Espadaler, i el president Sandro Rosell per trobar solucions. “És una decisió obligada per la llei, que no ens agrada, però l’entenem i l’aprovem perquè és una llei de protecció”, apuntava Cardoner. I ha afegit: “Val la pena ser proactiu, abans que reactiu. Hem volgut preveure, sent els primers a qui no ens agrada”.

Voluntat que els nens vagin al Camp Nou

Amb tot, Jordi Cardoner reconeixia la impopularitat de la decisió i, al mateix temps, es mostra esperançat: “És un impacte dur i cruel i hem de trobar solucions que minimitzin la insatisfacció i incrementin la seguretat al nostre estadi”. De fet, el vicepresident ha volgut deixar molt clar que en el futur, en partits que no siguin d’alt risc i sense perill de sobreaforament: “La nostra voluntat és que els menors de 7 anys puguin assistir com sempre, degudament acreditats. Que puguin gaudir de l’espectacle en família, perquè el Barça és un club familiar”.

No ha posat una data a la solució, però sí que ha deixat entreveure que s’hi treballarà a fons des del Club: “La voluntat és de millorar-ho de forma accelerada, sense ser imprudent. Estem en procés de recerca”.

Tornar a dalt