Intensa activitat poliesportiva del president Bartomeu

Intensa activitat poliesportiva del president Bartomeu

Entre divendres i dissabte, seguirà en directe els partits dels equips de bàsquet, handbol i futbol

Josep Maria Bartomeu viurà un cap de setmana amb una intensa activitat poliesportiva. Per començar, el nou president assistirà aquest divendres a la nit al Palau Blaugrana per seguir en directe el compromís corresponent a la sisena jornada del Top 16 entre el FC Barcelona i l’Emporio Armani Milan (20.45 hores). Cal recordar que després de la cruel derrota a la final de Copa l’entrenador Xavi Pascual va fer una crida a l’afició perquè donés suport a l’equip contra els italians. El president també va assistir a aquell partit, disputat diumenge passat a la ciutat de Màlaga.

La seva activitat seguirà dissabte. Al migdia, Josep Maria Bartomeu assistirà al dinar de directives previ al partit d’handbol entre el FC Barcelona i el París Saint-Germain. Tot seguit, el president es desplaçarà fins al Palau Blaugrana per seguir en primera persona aquest partit d’handbol, corresponent a la novena jornada de la Lliga de Campions (16.15 hores).

Bartomeu conclourà la seva activitat poliesportiva dissabte a la nit, coincidint amb el duel de la 24a jornada de Lliga entre el FC Barcelona i el Rayo Vallecano que tindrà lloc al Camp Nou (20 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut