fcb.portal.reset.password
Ignacio Mestre, aquest vespre

Ignacio Mestre, aquest vespre. FOTO: V. SALGADO - FCB

El FC Barcelona ha comunicat la incorporació a la seva estructura executiva d’Ignacio Mestre Juncosa (Barcelona, 1964) com a director gerent del FC Barcelona, càrrec de nova creació.

Ignacio Mestre és llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona, màster per l’Illinois Institute of Technology i programa de direcció general per l’IESE Business de Barcelona. Des de l’octubre del 2010 ha estat director general de Dogi International, empresa fabricant de teixits elàstics. Prèviament havia treballat a la multinacional americana Graphic Packaging.

És el soci 74.610 del FC Barcelona.

Moviments a la Junta Directiva

A la reunió ordinària de la Junta Directiva del FC Barcelona celebrada aquest dilluns també s'han registrat diverses novetats. D’una banda, s’ha estrenat el nou directiu de l’Àrea Social i responsable de penyes, Pau Vilanova, i de l’altra, s’han produït dos moviments a la junta.

El directiu responsable de la secció d’handbol i vicepresident de la Fundació del FC Barcelona, Eduard Coll, ha presentat la seva dimissió irrevocable. Els motius els donarà a conèixer el mateix Coll dimarts mitjançant una nota pública.

Pilar Guinovart, fins ara directiva de l’Àrea Social, responsable de l’OAE, dels desplaçaments i de les seccions amateurs, deixa el seu lloc a la junta però continua al Club com a directiva en cap de la Comissió Social, càrrec que abans ocupava Pau Vilanova. Guinovart ha deixat les seves funcions a la directiva per raons personals, segons ha explicat el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner. “Agraïm a la Pilar Guinovart la gran tasca que ha realitzat com a directiva, però es manté com a responsable de l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE) i el club es continuarà beneficiant de la seva gran feina”.

Acords a l’Àrea Social

També s’ha informat de noves decisions al voltant de l’Àrea Social. Cardoner ha informat que es posarà en marxa un nou projecte sota el nom ‘Soci fem penya’ per potenciar el teixit penyístic. Es farà una prova pilot en 14 municipis.

D’altra banda i emmarcat dins el programa ‘Barça Cultura’, el Club prepara juntament amb el Teatre Nacional de Catalunya i Mediapro una representació anomenada ‘Futball’ que la durà a terme la companyia de Cesc Gelabert.

La Junta ha desbloquejat el pressupost de la seccions amateurs, que estava paralitzat des de feia tres anys. A més, treballaran perquè els esportistes que formen part dels equips amateurs es facin socis.

Finalment s’ha decidit regular i articular l’Oficina del Compromissari.

Tornar a dalt