fcb.portal.reset.password

Un jove xinès li demana per casar-se a la seva parella al Camp Nou / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

Liu Shutong va pensar que el Camp Nou era el millor escenari per demanar-li casament a la seva xicota. I així ho va fer, mentre gaudien d’una visita pel Camp Nou Experience. El jove xinès, que estava a Barcelona gaudint el premi que atorga un concurs que promou Catalunya i el Barça a la Xina, va regalar-li l’anell de promès a Liu Panqiu, que, molt emocionada, va acceptar l’oferiment amb llàgrimes als ulls.

Shutong ha vingut a Barcelona amb la seva xicota, Liu Panqiu, que va conèixer a la penya blaugrana de la ciutat de Wuhan. Panqiu i Shutong comparteixen la seva passió pel Barça i durant l’estiu passat van viatjar a Tailàndia per veure el primer equip durant la gira asiàtica.

La parella xinesa estava acompanyada per Jiang Xinxiao i Chen Xuejun, segons i tercer classificats del concurs. Més enllà del partit contra el Celta i de la visita obligada al Camp Nou Experience, tots ells aquests dies estan recorrent Catalunya de punta a punta, descobrint la ciutat de Barcelona, el seu modernisme, així com Figueres, el museu Dalí, la Costa Brava, el Penedès i Montserrat. El FC Barcelona, com cada any, dóna suport a la proposta de Catalunya Turisme per fer conèixer el país a la resta del món i, en aquest cas particular, a la Xina.

Un moment inoblidable

Els aficionats xinesos no van desaprofitar l'ocasió per prendre instantànies d'un moment inoblidable per a ells, ja que viuen a més de 10.000 quilòmetres de Barcelona i no saben quan podran tornar. "No sé quan, però tornaré segur", va comentar Shutong. Dídac Lee, directiu del Barça i responsable de les noves tecnologies, va saludar i va donar la benvinguda als aficionats xinesos: "És impressionant veure què suposa el Barça en un país tan llunyà com la Xina".

Lee, per la seva banda, va comentar que el Barça "vol estar a prop dels simpatitzants xinesos a través del món digital. Quan veus l'estima d'altres països cap al club és molt gratificant", ha comentat el directiu blaugrana, que ha afegit que "el Barça és un dels millors ambaixadors de Catalunya".

La tercera edició del concurs ‘Barcelona Action’, organitzat per Catalunya Turisme amb Tencent Sport i Qatar Airways i amb la col·laboració del FC Barcelona segueix complint els somnis de culers de la Xina.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();