fcb.portal.reset.password

Camp Nou Lounge

Des d’aquest dimecres i fins a mitjans d’agost la primera graderia de tribuna de l’Estadi es converteix en el Camp Nou Lounge, un espai que permetrà gaudir d’una oferta gastronòmica de qualitat com mai abans s’ha fet: amb una panoràmica privilegiada de l’Estadi. Aquesta proposta s’emmarca dintre de les novetats que el FC Barcelona ha preparat perquè totes les persones que visitin el Club aquest estiu puguin tenir una experiència d’oci i restauració tan completa com sigui possible.

Els que optin per aquesta nova oferta podran fer un descans pel recorregut del Tour Camp Nou Experience i, a més de gaudir de la tranquil·litat de la graderia del Camp Nou quan no hi ha activitat esportiva, podran escollir entre una selecta oferta de begudes i menjars.

Oferta gastronòmica

En aquest espai, a part de la cervesa Estrella Damm, es podran degustar diferents especialitats de cerveses com l’AK Damm (cervesa 100% de malt), Weiss Damm (cervesa de blat), Inedit (cervesa creada amb la col·laboració de Ferran Adrià i l’equip del Bulli) o Bock Damm (cervesa negra estil Munic), així com elaborades tapes fredes i calentes, postres i gelats. Els que vulguin passar més estona i gaudir d’un bon àpat, també ho podran fer. El Camp Nou Lounge ofereix un menú degustació amb maridatge que inclou cinc plats, dos postres i set tipus diferents de cerveses.

Consulteu aquí la cartamenú degustació.

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();