fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner, durant la roda de premsa / FOTO: GERMÁN PARGA-FCB

Jordi Cardoner ha presentat aquest dimecres a la tarda el reglament del referèndum per a la proposta del nou Espai Barça que es durà a terme el 5 d’abril. El vicepresident de l’Àrea Social ha explicat que, tal com indica el cens a dia d’avui, hi haurà un total de 118.578 socis amb dret a vot, xifra en què estan inclosos els socis no censats. Més enllà del resultat final, Cardoner ha ressaltat la importància “que els socis tinguin tota la informació al seu abast”.

Per aconseguir-ho el Club ha organitzat més de 40 sessions informatives entre el 5 de març, dia en què arrenca la campanya informativa, i el 3 d’abril, dia previ a la jornada de reflexió. L’objectiu és informar els socis, implicar-los en la consulta i assolir la seva mobilització i participació per al dia 5. En aquest sentit, Cardoner ha explicat que “hem demanat que el nostre partit d’aquell cap de setmana es jugui el dissabte 5”.El més important no és el resultat, sinó que els socis tinguin tota la informació al seu abastHi ha programades un total de quatre sessions informatives de caràcter presencial amb els socis. Se celebraran a l’Auditori 1899 els dies 7, 11, 18 i 21 de març i les inscripcions es poden fer a través del web i de l’OAB. També hi haurà sessions presencials a l’Auditori 1899 amb federacions territorials de proximitat en l’àmbit penyístic.

S’han previst, alhora, sessions presencials amb una sèrie de col·lectius especials. Es tracta del Senat (dia 5), el Casal de l’Avi (dia 6), la Mesa d’Assessors de l’OAE (dia 10), l’Agrupació Barça Jugadors (dia 17), socis en llista d’espera d’abonaments (dia 20) i socis abonats al Palau (dia 24).

En paral·lel, el Club ha preparat dues exposicions de la proposta entre el 5 de març i el 3 d’abril, visitables de 9 a 20 hores. Una s’ubicarà a l’espai annex a l’FCBotiga Megastorie i l’altre a la segona planta del Museu del FC Barcelona.

26 exposicions arreu de Catalunya

També s’han previst exposicions de caràcter itinerant. N’hi haurà un total de 26 arreu de Catalunya, que es faran a sales municipals i privades, entre les 12 i les 21 hores. En tots els casos, seran obertes als socis i penyistes i comptaran amb la presència d’un membre de la Junta Directiva, que farà de ponent i contestarà a les preguntes que puguin sorgir. Més endavant es detallarà el lloc exacte en què es realitzaran aquestes xerrades.

A banda de totes aquestes sessions informatives es prepararà un ‘microsite’ específic al web del Club que permetrà resoldre tots els dubtes que pugui generar la consulta del nou Espai Barça. També hi haurà un canal obert de preguntes i suggeriments.

La campanya informativa també es durà a terme a través de les xarxes socials del Club (Twitter, Facebook, Youtube, entre d’altres), així com a través dels butlletins informatius online, Barça TV i la REVISTA BARÇA del mes de març. Com ja es va comunicar, també se celebraran de forma periòdica diverses rodes de premsa en què la Junta anirà informant de tot allò que el soci hagi de saber.

Les exposicions itinerants

MARÇ
Dia 6. Badalona
Dia 7. Mataró
Dia 8. Lloret de Mar
Dia 9. Girona
Dia 10. Figueres
Dia 11. Olot
Dia 13. Manresa
Dia 14. Berga
Dia 15. Puigcerdà
Dia 17. La Seu d’Urgell
Dia 18. Lleida
Dia 19. Tàrrega
Dia 20. Reus
Dia 21. Amposta
Dia 22. Tarragona
Dia 23. Vilafranca del Penedès
Dia 24- El Vendrell
Dia 25. Vilanova i la Geltrú
Dia 27. Vic
Dia 28. Igualada
Dia 29. Castelldefels i Sant Cugat
Dia 30. L’Hospitalet
Dia 31. Terrassa

ABRIL
Dia 1. Sabadell
Dia 2. Granollers

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();