fcb.portal.reset.password

Toni Freixa, aquest dimarts / FOTO: GERMAN PARGA - FCB

Tot i que el termini inicialment previst per a l’actualització del cens va acabar el 30 de juny passat, Toni Freixa ha anunciat aquest dimarts una mesura excepcional: els socis i sòcies del FC Barcelona tindran fins al 31 d’octubre del 2013 per actualitzar i regularitzar les seves dades del cens. “Fins ara han passat uns 100.000 socis, un 60% del total”, ha afirmat el secretari i portaveu de la Junta. Qüestionat sobre què podria passar amb els socis i sòcies que no actualitzin les seves dades, Freixa ha respost: “Amb la reforma que farem ara dels Estatuts, el Club podria arribar a donar de baixa aquests socis. No obstant, entenem que els socis del Barça no tindran problema a acreditar que ho són. No crec que sigui necessari adoptar decisions més dràstiques”.

Uns nous Estatuts que, segons Freixa, aviat es podran donar a conèixer per aprovar-los posteriorment. “Aquest dilluns vam rebre la visita del president de la Comissió de la Reforma dels Estatuts i estem pendents d’ultimar els darrers detalls per poder fer públic el text definitiu”, ha assegurat Toni Freixa a la roda de premsa posterior a la reunió de la Junta d’aquest dilluns.

Nous acords de patrocini

El secretari i portaveu de la Junta també ha avançat que “dins l’Àrea de Màrqueting i accions comercials, pròximament es donaran a conèixer nous acords de patrocini que comportaran uns dos milions d’euros d’ingressos per al Club”.

Encara en temes de patrocini, Freixa ha explicat que el Departament de Màrqueting està treballant en diverses opcions pel que fa al patrocini de les seccions: “Podria ser que hi hagués un patrocinador per a totes les seccions o bé seguir amb la fórmula actual, un patrocinador per a cada secció”.

Altres acords aprovats per la Junta

A continuació resumim la resta d’acords aprovats per la Junta i que Toni Freixa ha exposat aquest dimarts a la sala de premsa Ricard Maxenchs:

- Desnumerar determinades places d’aparcament en partits de màxima afluència. Això comportarà una rebaixa d’un 36% en el preu de l’abonament del pàrquing en les places afectades. La resta d’abonaments de pàrquing s’incrementaran un 2’4%.

- S’externalitzarà el servei de torns amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei.

- La Junta va homologar 18 noves penyes del Barça, sis de les quals, internacionals.

Se segueix treballant a nivell de fitxatges

Pel que fa a l’actualitat futbolística, Freixa ha reconegut que el Club continua treballant per incorporar tots aquells jugadors que siguin interessants per a la secretaria esportiva: “El Barça es pot permetre fer totes les operacions que estiguin dins les peticions dels tècnics, com sempre s’ha fet, però no podem explicar al mercat quina quantitat estem disposats a gastar”. En aquest sentit, pel que fa a la secretaria tècnica, ha apuntat que “Zubizarreta té contracte en vigor fins al 30 de juny de 2014 i la resta del seu equip, fins al 2016”.

Per últim, preguntat sobre la gran Copa Confederacions que ha signat Neymar, el secretari de la Junta ha mostrat la seva satisfacció: “El Barça es congratula de tenir un gran jugador per a la temporada vinent. La feina feta ens ha permès fitxar un jugador que està meravellant al món”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();