fcb.portal.reset.password

Els jugadors del Barça i de l'Elx, durant el minut de silenci. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

La nit de dimecres a dijous va morir Josep Seguer, una llegenda barcelonista i del món del futbol. El jugador, membre del primer equip durant 14 anys, amb 470 partits disputats i un total de 133 gols marcats, ha estat recordat amb un emotiu minut de silenci abans de l’inici del Barça-Elx d’aquest diumenge. Els seus tres fills, el Josep, l’Isabel i la Montserrat, han estat convidats a l’Estadi i han seguit el matx des de la Llotja.

Cal recordar, a més, que els jugadors del FC Barcelona han lluït braçals negres durant el partit en memòria de Josep Seguer.

Un record per a Eusebio

El president Sandro Rosell també ha volgut tenir un record per a l’exjugador portuguès Eusebio, mort aquest diumenge als 71 anys a causa d’una aturada cardiorespiratòria. A Twitter, ha publicat: “Avui al Camp Nou recordarem el gran Josep Seguer. El dia que ens ha deixat una altra llegenda del futbol. El meu condol per la mort d'Eusebio da Silva”. Aquest dilluns, en l'enterrament de l'exjugador portuguès, Carles Rexach, exjugador del Club i assessor del president, representarà al Club.

Tornar a dalt