fcb.portal.reset.password
Els jugadors del primer equip, durant els partits realitzats

Els jugadors del primer equip, durant els partits realitzats. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Del camp a la pantalla. De la realitat a la ficció. Fa uns dies, Cesc, Piqué, Alexis, Adriano, Bartra, Neymar Jr, Tello i Montoya van poder provar la nova consola Xbox One jugant a un dels videojocs per excel·lència de la saga EA SPORTS, el FIFA 14. Els blaugrana, que es van dividir en parelles, van disputar un torneig entre ells on els guanyadors van ser Tello i Montoya, en una final molt disputada contra la parella formada per Piqué i Cesc. Els guanyadors van rebre un trofeu on se’ls acreditava com a campions.

“Ha estat una final molt competida. Hem estat allà”, va explicar Cesc Fàbregas un cop acabada la competició. “Tello i Montoya han tingut molta sort. Han arribat dos cops i ens han fet dos gols”, reconeixia Marc Bartra, eliminat pel duo guanyador en la primera ronda.

Millores en el joc

Aquest bon ambient es va fer possible gràcies a les novetats del FIFA 14, que ha potenciat el seu realisme amb estadis dinàmics més vius que mai i futbolistes que es comporten, pensen i es mouen com els de la vida real. Com si fossin els Neymar Jr, Alexis o Montoya de veritat.

L’instint professional dels jugadors, moviments més precisos, noves habilitats tècniques, xuts més reals o uns companys més intel·ligents són algunes de les millores incorporades en les característiques del joc desenvolupat per EA SPORTS IGNITE.

Usuaris habituals

Neymar Jr reconeixia que “hi jugo a casa amb els meus amics”, de la mateixa manera que Cristian Tello. Gerard Piqué, en canvi, confessava que abans de ser pare li dedicava més hores. Un cas contrari al d’Adriano: “Com que tinc un nen porto temps jugant-hi”. Segur que tots ells estan encantats amb el nou FIFA 14.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();