fcb.portal.reset.password
Carles Puyol entrant al nou cotxe que ha lliurat Audi als jugadors del FC Barcelona

Carles Puyol rep el seu vehicle Audi / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Audi, Premium Partner del FC Barcelona, ha lliurat aquest dimarts els nous cotxes als jugadors del primer equip de futbol per a la temporada 2013/14. Una entrega que també ha comptat amb una activitat prèvia en què els integrants de la plantilla han hagut de fer servir la seva ment. I és que a l’Auditori 1899 s’ha muntat un gran circuit de modelisme en què cada jugador tenia una cotxe de miniatura que havien de fer moure amb la seva ment. Un desafiament tecnològic, anomenat Audi Mind Race, en què petits vehicles a escala han estat conduïts amb l’energia generada per l’electricitat dels cervells dels jugadors.

Aquesta activitat, que forma part del programa Responsabilitat Social Corporativa Attitudes, no només ha comptat amb la participació dels jugadors sinó que han tingut l’ajuda de 24 nens i nenes de 8 a 10 anys, guanyadors d’un sorteig realitzat entre socis i fills de socis. Després de tres eliminatòries en què els jugadors més ràpids s’han classificat per a la final s’ha disputat l’última sèrie, que ha donat com a guanyador Isaac Cuenca.

El vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, el directiu Eduard Coll i el director esportiu Andoni Zubizarreta han estat presents en l’acte d’entrega dels nous cotxes. Per part de l’Audi han assistit el director d’Audi Espanya, Guillermo Fadda, i el president de Volkswagen – Audi Espanya, Ludger Fretzen.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();