fcb.portal.reset.password
El discurs del president Sandro Rosell al berenar

El discurs del president Sandro Rosell al berenar. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Els equips de futbol formatiu, futbol femení i equips base de les seccions han celebrat aquest dijous el tradicional berenar de Nadal al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El president Sandro Rosell, acompanyat del vicepresident Josep Maria Bartomeu, el directiu Joan Bladé i el director general Antoni Rosich, ha felicitat les festes de Nadal a uns 700 joves esportistes blaugrana. “Aprofiteu aquests dies per descansar del futbol i de l’escola. Espero que torneu amb moltes ganes, vosaltres representeu uns valors i sou uns privilegiats”, ha dit el president Sandro Rosell.

“Aprofiteu per estar amb la família”

A l’acte també han assistit Andoni Zubizarreta, director de l’àrea de futbol, Guillermo Amor, director tècnic del futbol formatiu, i Albert Puig, coordinador del futbol formatiu. Guillermo Amor ha aconsellat als joves esportistes que aprofitin “per estar amb la família i els amics durant aquestes festes de Nadal, que són el més important”. El director tècnic del futbol formatiu també ha felicitat els jugadors per la feina que estan fent i els ha animat a “acabar l’any de la millor manera possible”.

En l’acte celebrat la tarda d’aquest dijous els joves blaugrana també han gaudit d’una actuació de màgia a càrrec de Joaquim Matas.

Tornar a dalt