fcb.portal.reset.password

Toni Freixa, en una roda de premsa / FOTO: GERMÁN PARGA-FCB

El portaveu Toni Freixa ha anunciat aquest dilluns que el FC Barcelona jugarà un amistós a Qatar durant el primer trimestre del 2014. Encara sense data confirmada, el partit està previst dins el contracte signat amb Qatar Sports Investment el 2010. Freixa ha explicat que la data del matx “es coneixerà properament” i ha recordat que el contracte inclou un partit per any: el primer es va jugar a París contra el PSG, el segon va ser el clínic celebrat a Israel i Palestina i finalment aquesta tercera temporada l’amistós es farà a Qatar.

Conveni amb la Cambra de Comerç

A banda, el portaveu ha explicat que la Junta ha acordat l’aprovació de les equipacions corresponents la temporada 2014/15, tot i que “no les donarem a conèixer fins que es presentin”.

S’ha anunciat també l’aprovació d’un conveni amb la Cambra de Comerç de Barcelona “per fer país als desplaçaments del Barça pel món”, segons paraules de Freixa. “Aprofitarem per fer actes de promoció d’empreses que tinguin interessos comercials en els països als quals es desplaci el Barça”, ha assenyalat.

Altres qüestions d’actualitat

En el torn de preguntes Freixa ha respost sobre les informacions aparegudes al llarg del dia en diversos mitjans de comunicació. La primera, sobre l’afer que incloïa el pare de Leo Messi en una trama de blanqueig de diners i drogues: “Ens congratulem que el Ministeri d’Interior hagi desmentit immediatament la informació publicada per un diari. Aquest mitjà ha publicat una informació no veraç”, ha explicat el portaveu.

I ha afegit: “Volem expressar la nostra preocupació perquè darrerament s’ha pretès atemptar contra l'honorabilitat dels nostres esportistes i les nostres institucions. La Junta, com ha estat fent en casos similars, actuarà amb fermesa. Volem transmetre que no tot s’hi val i que som conscients del que s’està produint”.

Freixa també ha contestat a les informacions aparegudes sobre el contracte que el FC Barcelona va signar amb Neymar Jr: “Al Club no s’ha rebut absolutament res, no se’ns ha notificat res. En qualsevol cas, es tracta d’una operació respecte de la qual hem actuat amb plena transparència des del primer moment. Hem dit que per raons de confidencialitat no hem donat mes detalls, però estem disposats a donar-los si qualsevol entitat judicial ens els reclama”.

Finalment, el portaveu de la Junta s’ha referit a la notícia que deia que la Comissió Europea expedientarà el FC Barcelona per concedir ajudes il·legals: “Sincerament, no entenem quin és el fonament d’aquest expedient. No hem rebut res i per a nosaltres només són informacions. Tenim constància que l'LFP ha emès un comunicat rebutjant que això sigui possible”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();