fcb.portal.reset.password

Toni Freixa, aquest dimarts, durant la roda de premsa / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

El pressupost del FC Barcelona per a la temporada 2013/14 serà de 509 milions d’euros, segons ha explicat el secretari i portaveu de la Junta Directiva, Toni Freixa. Aquesta serà la primera vegada en la història del Club que el pressupost s’enfilarà per sobre dels 500 milions. Els ingressos d'explotació del curs passat van ser de 491 milions d'euros, 21 més dels pressupostats inicialment.

Freixa ha atribuït aquest augment dels ingressos a les noves aportacions de patrocini i també al traspàs de Thiago Alcántara al Bayern de Munic. Per tot plegat, les previsions del Club, segons es va comentar dilluns a la reunió de la Junta Directiva, és que l’exercici 2013/14 es tanqui amb un superàvit de 36 milions d’euros després d’impostos. "Tot i així, no és un missatge triomfalista, ja que continua sent difícil gestionar el Club i hem de continuar amb la política d'austeritat", ha apuntat el secretari i portaveu de la Junta.

El 2 i 3 d’octubre, reunions informatives

Aquesta proposta econòmica es presentarà a la pròxima Assemblea general ordinària, el 5 d’octubre, perquè sigui aprovada pels socis compromissaris. Prèviament, els pròxims dies 2 i 3 d’octubre se celebraran reunions informatives, a la nova Àrea Social, per oferir als compromissaris la informació necessària tant dels temes econòmics (18 hores) com de la proposta de reforma dels Estatuts (20 hores). A les reunions hi seran els mateixos directius de cada àrea.

Concurs fotogràfic

Freixa també ha explicat que, dins l'àmbit de Barça Cultura, es durà a terme un concurs fotogràfic global en què es vol premiar la fotografia que millor exposi els valors del Club. El concurs tindrà una durada de sis mesos i pròximament se'n detallarà tota la informació.

Pel que fa a les properes reunions de la Junta itinerant, Freixa ha avançat que se'n farà una a Salou durant el darrer trimestre del 2013 i una altra a Andorra, el primer trimestre del 2014.

El nou Camp Nou, en fase d'estudi

Qüestionat sobre la reforma o construcció d'un nou Camp Nou, Freixa ha explicat que el procés encara està en una fase d'estudi. "No hem obert cap tipus de debat a nivell de Junta. Encara no tenim la informació dels tècnics", ha afirmat el secretari i portaveu blaugrana.

Finalment, Freixa ha dit que el Club ha convidat Cruyff al dinar amb els directius de l'Ajax però que l'exjugador i extècnic blaugrana encara no ha respost.

Les obres del poliesportiu de la Ciutat Esportiva, el 15 de novembre

Toni Freixa ha informat que el pròxim 15 de novembre començaran les obres de construcció del nou pavelló poliesportiu que es farà a la Ciutat Esportiva, al costat del que ja hi ha actualment. Les obres tenen un termini d’execució de 12 mesos i tenen un pressupost de 5,2 milions d’euros.

Tornar a dalt