El president Sandro Rosell, a l’acte d’homenatge a Paco Gallego

El president Sandro Rosell, a l’acte d’homenatge a Paco Gallego

El mític jugador, que va jugar deu temporades al FC Barcelona, va rebre la distinció Dorsal de Leyenda, que atorga el Sevilla Exblaugranes com Ramon Alfonseda, Miguel Reina i Migueli també van acompanyar Paco Gallego en aquest homenatge

El FC Barcelona i el Sevilla FC es van unir aquest dimecres al vespre en l’homenatge a un dels jugadors més il·lustres de totes dues entitats. El club sevillà va distingir Paco Gallego amb el Dorsal de Leyenda, un reconeixement reservat a grans futbolistes de l’equip.

El Barça també va voler ser en l’homenatge del defensa central, que va vestir la samarreta blaugrana durant deu temporades. El president Sandro Rosell va encapçalar la representació del FC Barcelona a l’estadi Sánchez Pizjuán, i ho va fer acompanyat dels exjugadors Ramon Alfonseda, Miguel Reina i Migueli.

10 temporades al Barça

Paco Gallego va vestir la samarreta del FC Barcelona des del 1964 fins al 1975, i va jugar un total de 425 partits. Aquest defensa central va guanyar una Lliga, 2 Copes d’Espanya i una Copa de Fires amb el club blaugrana. Amb el Sevilla FC,  va jugar-hi 207 partits repartits en 9 temporades, dividides en dues etapes, just abans i després de militar al Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut