fcb.portal.reset.password

Bartomeu i Pérez, amb les principals autoritats locals i de la Federació, abans del dinar de directives. / FOTO: FCB.

Els presidents Josep Maria Bartomeu i Florentino Pérez, abans del dinar de directives / FOTO: FCB

La cordialitat ha presidit el dinar que ha ofert la Federació Espanyola de Futbol als directius del FC Barcelona i del Real Madrid i a les autoritats de les institucions valencianes, amb motiu de la final d’aquesta nit.

La delegació blaugrana ha estat encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, que ha fet una crida a viure aquesta jornada festiva, que és la final de la Copa del Rei, amb respecte: “Espero que avui visquem un gran espectacle de futbol. Aquest és un esport i un guanyarà i un altre perdrà, però ho respectem perquè això és esport i aquí sempre trobaran el Barça, en l’esport i en la sana rivalitat”.

Paraules d'elogi

Bartomeu també ha tingut paraules d’agraïment per a tots els protagonistes que participen en aquesta final: “A la ciutat de València, per la seva hospitalitat cap a la nostra afició; a la Federació Espanyola, per la magnífica organització, i al Reial Madrid, per la rivalitat que ens ha fet grans als dos”.

Abans del dinar, el president del FC Barcelona i el del Reial Madrid, Florentino Pérez, han posat per a les càmeres amb una cordial encaixada de mans davant el trofeu que avui aixecarà el capità d’un dels dos equips.

Al final de l’acte hi ha hagut un intercanvi protocol·lari d’obsequis commemoratius entre els clubs finalistes, la ciutat de València, representada per la seva alcaldessa, Rita Barberá, i la Federació Espanyola de Futbol, amb Ángel María Villar al capdavant.

“Els jugadors se senten forts”

El president Bartomeu s’ha mostrat molt optimista a la sortida de l’hotel de concentració camí de l’estadi de Mestalla, i ha comentat a les càmeres de TV3 que “els jugadors estan molt bé, se senten forts”, i que està convençut que “faran tot l’esforç per donar una alegria a l’afició". “Guanyar aquesta Copa seria un regal per a tots, és un partit molt especial”, ha afegit Bartomeu, que assegura que aquest títol els fa molta il·lusió, però que encara es pot lluitar matemàticament per la Lliga.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();