fcb.portal.reset.password
Bartomeu, amb el Senat, al març.

Bartomeu, amb el Senat, al març. FOTO: ARXIU FCB.

Josep Maria Bartomeu es reunirà amb els senadors, retrobant-se així amb els 1.000 socis més antics de l’Entitat. La propera reunió Ordinària del Senat del FC Barcelona, en el marc que regulen els Estatuts, serà el proper 11 de juny a les 12 hores a l’Auditori 1899. Aquesta, serà la reunió amb caràcter ordinari que s’ha de celebrar dins del segon trimestre de cada any natural, per aquest important òrgan del Club.

En aquest acte, el president blaugrana presentarà l’ordre del dia amb el balanç de la situació actual del Club als membres d’aquest òrgan consultiu, i que de fet, són la veu de l’experiència del FC Barcelona. El nomenament de senador del FC Barcelona queda reflectit en un diploma que acredita aquesta condició.

Decisions per a l’Espai Barça

El passat dia 5 de març, el President Josep M. Bartomeu va convocar reunió Extraordinària del Senat,  va ser la primera vegada  que com a President del Club es reunia amb aquest col·lectiu i va voler que fossin els primers en conèixer el projecte del Nou Espai Barça i també va lliurar juntament amb el Vicepresident de l’Àrea Social, senyor Jordi Cardoner, els 27 diplomes i carnets als socis que aquest any es van incorporar  al col·lectiu de senadors.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();