fcb.portal.reset.password

Els socis gaudiran d'un descompte del 40% al 55%

[[BOTOVERMELL::MÉS INFORMACIÓ++::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades/detall/fitxa/paquets-d-entrades-futbol-13_14::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

A partir d’aquest dijous 2 d’octubre, a les 16 hores, el FC Barcelona obre a tots els públics la possibilitat d’adquirir paquets de 3, 6, 9 o 12 entrades per als partits de Lliga 2013/14 al Camp Nou. Amb aquest producte, els aficionats poden gaudir entre un 30% i un 55%  de descompte respecte del preu de venda individual (PVP) de les localitats.

Cal recordar que fa una setmana, el dia 25, es va obrir un període de compra exclusiva per als socis. La iniciativa ha tingut una bona acceptació i ja s’han venut unes 1.000 entrades. A partir d’ara tothom hi tindrà accés.

Estalvi i flexibilitat en la tria

L’oferta del paquet d’entrades té com a principal avantatge l’estalvi significatiu en el preu de les entrades. Per als socis, un paquet de tres entrades –a partir de 130 €- suposa un descompte del 40%, un de sis s’enfila fins al 45%, un de nou fins al 50% i un de dotze fins al 55%. En el cas de la resta d’aficionats, la rebaixa va del 30% en el paquet de tres entrades (151 €) al 45%, en el pack de dotze (345 €).

La tria dels partits escollits no és necessària per adquirir els paquets. No cal prèviament triar els partits que es volen veure, sinó que hi ha la llibertat i la flexibilitat durant la temporada de decidir quins partits de Lliga es volen presenciar a l’Estadi (estan inclosos tots els partits excepte el Barça-Madrid).

La compra només es podrà fer a través del lloc web del Club, fcbarcelona.cat.

[[BOTOVERMELL::COMPRA++el teu paquet::http://taquilla.fcbarcelona.cat/abcatala/paquets_s1.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();