fcb.portal.reset.password

Moix, en la visita a l'Accés 14. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

Moix, a la roda de premsa sobre el nou Accés 14. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

Jordi Moix, directiu responsable de l’Àrea Patrimonial, ha estat l’encarregat d’explicar en roda de premsa la construcció de la nova entrada principal a les instal·lacions del Camp Nou, ubicada ara a l’Accés 14. Segons ell, l’obra té entre els seus objectius principals “dignificar l’entrada principal, obrir el Barça al barri, connectar l’entrada principal amb l’Estadi de tribuna i racionalitzar el trànsit de vianants i vehicles”.

A més, Moix ha recalcat que el nou accés, que inclou unes taquilles més modernes i eficients i una plaça de 1.500 m², comporta “una millora en el servei al soci”. Alhora “uneix l’eix comercial amb l’eix social i la vida del Club amb el barri”. La superfície construïda, entre l’oberta i la tancada, supera amb escreix els 3.000 m². El cost de les obres ha estat d’uns 1,5 milions d’euros i la durada ha estat de sis mesos.

D’altra banda, el directiu ha aclarit que el disseny del futur Espai Barça no estarà supeditat als canvis de menor envergadura que es porten a terme contínuament a les instal·lacions del Camp Nou. “No volíem que tota la inversió de l’Espai Barça quedés condicionada per inversions més petites”. I afegia: “És possible que alguns d’aquests elements es puguin mantenir”.

Jordi Moix ha estat rotund: “Aquesta obra és una mostra del potencial que tenen les 20 hectàrees del Camp Nou. Ens serveix de test, de prova per veure com reacciona el soci i ens dóna informació per a la proposta de transformació que volem tirar endavant”. Concloïa: “El Club no es para. Seguim funcionant”.

Finalment, Moix ha acompanyat els periodistes a conèixer la nova entrada principal. El directiu l’ha contextualitzat com la segona fase de la remodelació d’aquella àrea. La primera va suposar l’estrena de l’Auditori 1899 i de la nova Seu Social, mentre que la tercera –i última fase- afectarà la cantonada de la travessera de les Corts i l’Avinguda Arístides Maillol.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();