fcb.portal.reset.password

Imatge de Leo Messi en el joc

Més de 5 milions de fans a tot el món, la quantitat més gran per a un joc d'EA SPORTS, han jugat a la Demo del FIFA 14, que va comptar amb el Camp Nou i el FC Barcelona. El joc ha rebut 32 puntuacions de 9 sobre 10 o superiors, incloent-hi cinc perfectes puntuacions. Guanyador del premi Millor Joc d'Esports a Gamescom 2013, FIFA 14 és la innovació en aquesta actual generació de consoles i fa que sigui fàcil per als aficionats portar les seves experiències FIFA 14 a la nova generació de consoles: entre Xbox 360 i Xbox One, i entre PlayStation 3 i PlayStation 4. A més, pots aconseguir la coberta especial del FC Barcelona.

El FIFA 14 ofereix la possibilitat de jugar en línia i fora de línia en diferents modalitats, incloent-hi 'FIFA 14 Ultimate Team ' i el nou Co-op Seasons, que ofereix l'emoció de marcar grans gols. Les innovacions en el Gameplay fan el joc més autèntic i divertit. Una nova funció anomenada 'Pure Shot' i un nou sistema transformen el tir, mentre que el moviment de precisió ofereix l'autèntic moviment dels atletes reals. Aquest any EA SPORTS Football Club, el batec del cor de la FIFA, es torna més social.

El FIFA 14 inclou 33 Lligues i més de 600 clubs, i amb això esdevé el joc de futbol més autèntic al planeta. A més, els aficionats que juguen a Xbox 360 i Xbox podran elaborar el seu FIFA 14 Ultimate Team amb una barreja de jugadors llegendaris, com Pelé, jugant al costat d'estrelles del futbol d'avui dia.

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();