fcb.portal.reset.password

Foto de grup davant el Mur de les Lamentacions / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

L’última jornada del ‘Peace Tour’ ha començat amb una visita de l’equip i la comitiva blaugrana al Mur de les Lamentacions a Jerusalem. És un dels quatre murs de contenció al voltant del Mont Mòria i està considerat un dels llocs sagrats del judaisme, ja que és el lloc més pròxim al temple de Jerusalem.

Tot i que és dia laborable, moltíssima gent, sobretot gent jove, ha esperat i aclamat els jugadors del Barça a la seva arribada al Mur de les Lamentacions. Només arribar han complert amb el ritual i tots ells s’han posat la quipà, utilitzada pels homes jueus per cobrir-se parcialment el cap.

Davant del Mur, i en una zona restringida només per a la comitiva del FC Barcelona, ha tingut lloc la foto de grup i han rebut una explicació del que és el recinte. Tot seguit els jugadors i els tècnics que han volgut han complert amb la tradició i han escrit els seus desitjos en un paper i l’han introduït en una de les escletxes del Mur per tal que es faci realitat.

Finalitzada la visita l’expedició blaugrana es desplaça fins a la residència oficial del president d’Israel, on serà rebuda per Shimon Peres i el primer ministre Benjamin Netanyahu.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();