fcb.portal.reset.password

El repte és recaptar un milió de lliures esterlines que es vol destinar a donar suport als nous assajos clínics de nous tractaments contra el càncer.

Tal com va fer l’any 2011, el FC Barcelona se suma a la subhasta benèfica de la Fundació Bobby Robson, una iniciativa impulsada per l’organització Breakthrough Breast Cancer. Aquestes dues institucions van organitzar fa dos anys la Sir Bobby’s Breakthrough Online Auction, una subhasta online benèfica per a la lluita contra el càncer en què hi participen diferents clubs, institucions i particulars. Ara, el Barça s’uneix de nou a aquesta causa impulsada per la Fundació de l’exentrenador blaugrana (1996-97) Bobby Robson, que va morir el 31 de juliol del 2009 víctima d’un càncer.

Implicació blaugrana

I ho fa donant al guanyador d’aquesta subhasta benèfica online, que tindrà lloc del 10 al 27 d’octubre, la possibilitat d’estar molt a prop de les seves estrelles, ja que podrà assistir a un entrenament del conjunt dirigit per Gerardo Martino i, a més, disposar de dues entrades per assistir a un partit del Camp Nou. Qui ho vulgui pot contribuir com a donant o participar com a licitador mitjançant aquest lloc web:http://www.sirbobbysbreakthrough.com/wordpress/the-auction/.

Dins la categoria de futbol –n’hi ha un total de 19- i, com el Barça, són molts els Clubs que s’han implicat en la subhasta. En són dos exemples d’aportacions un dinar amb Andre-Villas Boas per parlar del Tottenham Hotspur després d’haver vist una sessió preparatòria o, per part del Chelsea, un parell de botes signades de Jose Mourinho juntament amb un paquet VIP per a quatre persones de cara al Chelsea-Everton del mes de febrer i una samarreta del primer equip signada. També s’hi implicaran activament altres clubs com poden ser el Manchester United, el Fulham, l’Everton, el Norwich, o l’Ipswich Town, així com el Bayern de Munic de Josep Guardiola.

Destinació de la recaptació

De cara a la Sir Bobby’s Breakthrough Online Auction 2013, les dues organitzacions s’han marcat el repte de recaptar un milió de lliures esterlines que es vol destinar a donar suport als nous assajos clínics de nous tractaments contra el càncer, al suport continu de la Sir Bobby Robson Foundation i Breakthrough Breast Cancer, així com a dos hospitals de Suffolk, al Regne Unit.

Tornar a dalt