fcb.portal.reset.password

Imatge corporativa de la campanya de la Creu Roja “Ells no poden esperar. Actuem ja.”

El proper dissabte 17 de maig, la Lliga estarà en joc al Camp Nou, però fora del camp el FC Barcelona jugarà un altre partit molt important, el de la lluita contra la falta d’una alimentació completa, sana i equilibrada que pateix una part de la població infantil del nostre país. El FC Barcelona se suma a la iniciativa que ha impulsat la Creu Roja per fer front de manera col·lectiva a aquesta situació de vulnerabilitat que afecta cada cop més infants.

L’objectiu de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil és recaptar fons per aconseguir fins a 100.000 ajuts i distribuir-los entre els infants en situació de risc. Aquesta acció pretén recaptar 1 milió d’euros per poder distribuir aquests ajuts alimentaris infantils a través de diversos projectes de la Creu Roja. La manera més directa de poder col·laborar és enviant un SMS amb el text ACTUEMJA al 28092. La donació íntegra d’1,20 euros anirà a benefici d’aquesta gran campanya. També es pot fer una contribució a través de la pàgina web www.ellsnopodenesperar.org.

El FC Barcelona contribuirà amb una campanya de sensibilització i de comunicació per tal d’apropar aquesta iniciativa als seus aficionats i a tots els ciutadans aprofitant el ressò mediàtic del partit decisiu del campionat.

Abans de l’inici, es desplegarà una lona a la gespa de l’Estadi amb el missatge solidari “Suma’t a
l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil: Ells no poden esperar”, que també es podrà llegir al faldó de la fotografia dels nens amb el primer equip i a les cartel·les del videomarcador. A la Llotja Presidencial també tindrà lloc una trobada institucional entre els presidents de les dues entitats, Josep Maria Bartomeu i Josep Marquès, president de la Creu Roja a Catalunya.

El vicepresident Jordi Cardoner va estar present en l’acte de presentació d’aquesta iniciativa i també ha participat en el vídeo de sensibilització de la Creu Roja fent una crida a favor de l’Aliança i a participar en aquesta iniciativa.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();