El FC Barcelona, rumb al III Mundialet de Clubs de Futbol Platja

El FC Barcelona, rumb al III Mundialet de Clubs de Futbol Platja

Ramiro Amarelle segueix al capdavant d'un equip que compta amb la columna vertebral de la selecció espanyola subcampiona del món Els blaugranes debutaran el dimecres 13 de novembre i jugaran contra el Vasco da Gama, el Botafogo i l’Al Ahli

El FC Barcelona tornarà a ser un dels conjunts destacats en la nova edició del Mundialet de Clubs de Beach Soccer. La competició se celebrarà aquest any a la famosa platja de Copacabana, a Rio de Janeiro, bressol del futbol platja, entre els propers 10 i 17 de novembre. A més del conjunt blaugrana, la competició, que es podrà seguir per Esport 3, comptarà en el seu tercer any amb altres gegants del panorama futbolístic mundial com el Flamengo, l'AC Milan, el Corinthians, el Peñarol, el Vasco da Gama, l’Al Ahli i el Botafogo.

El debut a la competició per al FC Barcelona serà el dimecres 13 de novembre, davant un dels favorits de la competició: el Vasco da Gama. El partit es jugarà a les 20.15 h, hora de Barcelona. Cal recordar que, tal com ha succeït en les anteriors edicions, la participació en el III Mundialet de Clubs de Beach Soccer no suposa cap cost econòmic a l'entitat barcelonista.

Ramiro Amarelle serà jugador i entrenador

L'equip blaugrana, que ha quedat enquadrat en el grup A de la competició, al costat dels conjunts del Vasco da Gama, campió de l'edició del 2010, el Botafogo i l'Al Ahli de Dubai, tornarà a comptar amb la direcció de l'astre gallec Ramiro Amarelle, que exercirà de jugador-entrenador. Al seu costat, la base de l'equip seguirà formada per jugadors com Juanma Martín, Nico Alvarado, Cristian Torres i Llorenç Gómez, que formen la columna vertebral de la selecció espanyola que va quedar subcampiona del món a Tahití.

Reforços de luxe

L'equip blaugrana s'ha reforçat per a la competició d'aquest any amb el porter Dona, coronat com el millor porter del món en la recentment conclosa Copa del Món de Beach Soccer de la FIFA, el jugador Osmar Moreira, brasiler nacionalitzat japonès i Pilota de Plata de l’últim Mundial, i el davanter internacional suís Dejan Stankovic, màxim golejador de la Lliga europea. Per contra, l'equip d’Amarelle no podrà comptar amb els russos Shishin, Eremeev i Bukhlitskiy, concentrats amb la seva selecció nacional.

El repte, superar els quarts de final

El responsable tècnic de l'equip, Ramiro Amarelle, creu que l'equip té prou qualitat per aspirar a un resultat important a la competició: "Aquest serà el nostre tercer any a la competició, i anem a Rio de Janeiro amb la intenció de superar els quarts de final, la nostra barrera en les anteriors participacions. Jugar contra conjunts brasilers, i més a casa, és una cosa molt complicada, però amb la base de jugadors que tenim i dos o tres retocs que hem fet volem arribar tan lluny com sigui possible".

La projecció internacional del Barça

Per la seva banda, Joan Cuscó, vicepresident de Beach Soccer Worldwide i membre del comitè de Beach Soccer de la FIFA, manifesta la seva satisfacció per comptar de nou amb el suport d'una entitat de tanta importància internacional com el FC Barcelona. "Per a nosaltres, la presència del FC Barcelona al Mundialet de Clubs és clau, tant per la qualitat de l'equip com per la projecció internacional de l'entitat. Se’m fa molt difícil pensar en un campionat amb els millors conjunts del món sense el Barça. Només puc reiterar el meu enorme agraïment, una vegada més, pel suport del Club i la seva gran disponibilitat. És un gran orgull poder comptar amb ells".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut