fcb.portal.reset.password

Deixa de fumar amb el Barça

Seguint amb el foment dels beneficis d’una vida sana, el Club s’implica en el fet de millorar la salut pulmonar de les persones realitzant uns tests pulmonars gratuïts que es faran aquest cap de setmana a Barcelona, en el marc del Congrés Anual de la Societat Respiratòria Europea.

Serà el divendres 6 i el dissabte 7 de setembre, a la Plaça de la Universitat, de 10 a 20 hores, en un esdeveniment que comptarà amb l’assistència de Jordi Monés, directiu responsable dels Serveis Mèdics del FC Barcelona. Aquesta iniciativa està organitzada per l’European Lung Foundation, la Societat Respiratòria Europea i la Comissió Europea, amb el suport del FC Barcelona i la Coalició Europea COPD. A més de Jordi Monés, està previst que hi assisteixin Francesco Blasi, president de la Societat Respiratòria Europea; Monica Fletcher, presidenta de l’European Lung Foundation; i Cristina Blanco Iniesta, delegada de Salut i presidenta de l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

Paral·lelament a aquests tests, els assistents tindran l’oportunitat de visitar un estand informatiu i apuntar-se a la campanya “Quit Smoking with Barça-Deixa de Fumar amb el Barça”. Aquesta iniciativa es va posar en marxa al desembre del 2012 i neix del compromís conjunt entre el FC Barcelona i la Comissió Europea per ajudar milions de fumadors d’arreu d’Europa a deixar de fumar i veure els beneficis d’una vida lliure sense fum. “Quit Smoking with Barça-Deixa de Fumar amb el Barça”, que no jutja els fumadors, sinó que subratlla la importància dels beneficis que suposa deixar de fumar, ja compta amb més de 70.000 persones registrades arreu d’Europa.

Nou espot publicitari

Coincidint amb aquest Congrés Anual de la Societat Respiratòria Europea, la campanya llança el seu nou espot publicitari, amb Xavi Hernández com a protagonista. El ‘6’ blaugrana, després de congratular-se pel fet que més de 72.000 persones ja s’hagin apuntat a la iniciativa “Quit Smoking with Barça-Deixa de fumar amb el Barça”, anima la gent a inscriure’s-hi i convertir-se així en ex fumadors. Aprofitant el contingut d’aquest espot, s’anima els interessats a començar el camí per deixar de fumar fent-se un test pulmonar aquest cap de setmana.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();