fcb.portal.reset.password

El directiu Jordi Moix, a l'acte organitzat per Turisme de Catalunya / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Com és habitual en aquest tipus de gira, l’atapeïda agenda d’activitats també inclou un espai per a la promoció de Catalunya i del Barça. Es tracta d’una trobada amb periodistes i touroperadors locals per explicar els atractius de Catalunya com a destí turístic, de la mà de la projecció internacional que dóna el FC Barcelona.

El directiu Jordi Moix ha estat l’encarregat de presentar l’acte, que s’ha fet a l’estadi nacional Rajamangala davant d’un grup de 140 persones, mentre que el responsable de l’Àrea Comercial i de Màrqueting del Club, Laurent Collette, s’ha dirigit als assistents per exposar l’oferta que presenta el Barça tant per a empreses com per a turistes.

Els atractius del Club

Colette ha exposat el posicionament de l’Entitat i els elements que diferencien el FC Barcelona d’altres clubs capdavanters en l'àmbit mundial, més enllà del nombre d’aficionats que té arreu del món o de la posició de lideratge en l’àmbit de les xarxes socials. A més, ha detallat l’oferta del Barça específica per als touroperadors, com ara la possibilitat de celebrar esdeveniments al Camp Nou, accions d’'hospitality' i seients ViP. També ha parlat del ‘Camp Nou Experience’ com la possibilitat més directa de viure a Barcelona la dimensió i el que significa el Club.

Per part de l’Agència Catalana de Turisme, David Miró, director del Centre de Promoció Turística al Sud-est Asiàtic a Singapur, ha explicat els atractius de Catalunya, des de la seva gastronomia fins a destinacions turístiques com poden ser la ciutat de Barcelona o la Costa Brava. Cal recordar que l’Agència Catalana de Turisme i la marca Catalunya són col·laboradors oficials de la gira asiàtica 2013.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();