fcb.portal.reset.password
Carles Puyol, Sandro Rosell, Deborah Conrad, Gerard Piqué i Manel Arroyo, a la presentació de l'acord amb Intel

Carles Puyol, Sandro Rosell, Deborah Conrad, Gerard Piqué i Manel Arroyo / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb Intel pel qual aquesta multinacional informàtica de prestigi mundial es converteix en patrocinador global del Club. Gràcies a aquest acord, Intel serà un col·laborador tecnològic oficial que permetrà que el FC Barcelona sigui un dels clubs tecnològicament més avançats del món.

L’esperit de col·laboració entre les dues entitats quedarà reflectida en la nova samarreta del FC Barcelona, que durà el logo d’Intel Inside en la seva part interior. Aquesta serà la primera vegada que un logo es col·loca dins de la samarreta d’un club. La nova samarreta ha estat desvelada aquest dijous a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona a Sant Joan Despí pel president del Club, Sandro Rosell, el directiu responsable de Media i Patrocini, Manel Arroyo, la responsable de màrqueting d’Intel, Deborah Conrad, i els jugadors Carles Puyol i Gerard Piqué. La nova samarreta s’estrenarà en el partit de Lliga contra el Vila-real del pròxim dissabte.

Dos referents mundials uneixen esforços

Les dues marques, referents globals en els seus àmbits d’actuació, uneixen esforços i comparteixen els valors de la innovació i el bon funcionament, a més de l’objectiu d’ajudar a millorar les comunitats a les quals es dirigeix. L’empresa d’innovació informàtica proporcionarà als estudiants de la Masia la darrera tecnologia per crear i potenciar la cultura de la creativitat. Així mateix, subministrarà als jugadors i tècnics del FC Barcelona els últims dispositius 2 en 1 basats en Intel, treballant conjuntament per millorar la seva recerca, entrenament i rendiment gràcies a la tecnologia més avançada.

L’acord també inclou que el FC Barcelona i Intel treballaran conjuntament per millorar l’experiència dels aficionats al Camp Nou amb nova tecnologia. Per celebrar la signatura de l’acord, en els propers partits de Lliga, Intel donarà cinc ordinadors portàtils d’última generació a la Fundació FC Barcelona, que a la vegada els destinarà als diferents projectes i institucions amb els quals col·labora.

Intel (NASDAQ:INTC) és un líder mundial en innovació informàtica. La multinacional nord-americana dissenya i fabrica les tecnologies essencials que serveixen de base per als aparells informàtics de tot el món. Intel és el fabricant més gran de circuits integrats del món i fabrica els microprocessadors de la majoria de les empreses líders en ordinadors personals.Per al FC Barcelona és una gran satisfacció poder unir esforços i treballar en equip amb una empresa de gran prestigi mundial com és Intel

El president Sandro Rosell explica que “per al FC Barcelona és una gran satisfacció poder unir esforços i treballar en equip amb una empresa de gran prestigi mundial com és Intel. Tots dos som referents globals i la col·laboració que comencem a partir d’avui serà molt important i anirà molt més enllà d’un acord de patrocini econòmic, perquè ens permetrà ser un dels clubs tecnològicament més avançats del món. Intel és el cor dels ordinadors, treballa des de l’interior, i per això el nostre acord destaca per ser un acord innovador i pioner en el món del patrocini esportiu”.

Segons Deborah Conrad “Intel considera aquest acord més que un patrocini. La tecnologia que implementem i els programes en què estem treballant junts estan dissenyats per elevar el FC Barcelona com a un dels clubs tecnològicament més avançats del món”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();