fcb.portal.reset.password
Jordi Mas i Sandro Rosell es donen la mà.

El cònsol major d'Encamp Jordi Mas i el president Sandro Rosell han segellat l'acord. / FOTO: GERMÁN PARGA-FCB

Els signants del conveni, dempeus.

D'esquerra a dreta, Eduard Coll, Ramon Cierco, Jordi Mas, Sandro Rosell i Jordi Torres. / FOTO: GERMÁN PARGA-FCB

Aquest dilluns al migdia s’ha formalitzat la signatura d’aquest acord a les instal·lacions del FC Barcelona. El president Sandro Rosell ha rebut la representació andorrana, encapçalada per Jordi Mas, cònsol major d’Encamp, i Jordi Torres, cònsol menor.

També hi han assistit Anna Majoral, directora de Promoció Econòmica i Turisme, i Ignasi Vinós, cap d’Esports i de Joventut. En representació del FC Barcelona també hi han estat presents els directius responsables de la Secció de l’Handbol, Eduard Coll, i el de la Secció d’Hoquei Patins, Ramon Cierco.

Pretemporada a Encamp

Els equips de les seccions de bàsquet, handbol i futbol sala han anat aquest estiu a Encamp a fer una part de la pretemporada, i ha estat el Comú d’Encamp el que s'ha fet càrrec de les despeses. La secció de bàsquet hi va començar a anar l’any 2007 i, des d’aleshores, s’ha mantingut aquest hàbit.

Accions al Palau

Aquest acord d’intercanvi, que finalitza el 30 de juny del 2014 amb opció de renovar-lo un any més, permetrà al Comú d’Encamp dur a terme diverses accions als partits de bàsquet, handbol i futbol sala que es disputin al Palau aquesta temporada 2013/14.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();