fcb.portal.reset.password

Neymar Jr, na gravação do anúncio para o ano novo chinês. / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Pedro, Neymar, Sergi Roberto i Piqué, protagonistes de la felicitació per a la Xina

Els jugadors del primer equip de futbol han col·laborat en la realització de la felicitació que el FC Barcelona ha fet arribat als fans d’arreu de la Xina per celebrar l’Any Nou Xinès, que tindrà lloc el pròxim divendres 31 de gener. Neymar, Piqué, Pedro i Sergi Roberto han participat en un vídeo en el qual s’adrecen als fans d’aquest país asiàtic precisament en xinès mandarí. Els jugadors han après algunes frases per compartir l’entrada de l’any nou amb els xinesos del Barça. Cal tenir en compte que en la tradició xinesa cada any està associat a un animal diferent i enguany l’animal que simbolitza l’any 2014 és el cavall.

En aquesta felicitació, de 30 segons de durada, Neymar i Gerard Piqué desitgen un “bon Any Nou Xinès”, mentre que Sergi Roberto expressa la voluntat que els fans “tinguin bona fortuna”. D’altra banda, Pedro demana que els seguidors “segueixin donant suport a l’equip”. A més, tots quatre mostren el seu nom escrit amb caràcters de xinès mandarí.

Per tercer any consecutiu, el FC Barcelona participa en aquesta celebració xinesa, a través dels seus principals ambaixadors: els seus jugadors. El Club té una sensibilitat especial cap a la Xina amb nombroses accions que volen potenciar els lligams sentimentals amb aquest país asiàtic, on el Barça compta amb milions de fans que segueixen l’actualitat blaugrana. L’exemple més recent és el concurs ‘Barcelona Action’, que, any rere any, organitza el Barça amb Catalunya Turisme i en què els fans xinesos guanyadors gaudiran d’una setmana recorrent Catalunya i assistiran a un partit al Camp Nou.

Cal recordar també que el lloc web oficial del Barça en xinès, www.fcbarcelona.cn, és el segon que rep més visites, amb una mitjana superior als 500.000 usuaris únics setmanals, només superada lleugerament per la versió anglesa. En dies puntuals, com podria ser aquest dissabte, en què el partit FC Barcelona-València (16 hores) encaixa força bé amb l’ús horari xinès, la pàgina web en idioma mandarí pot ser la més visitada de la jornada.

Continguts especials

Durant la setmana prèvia a la festivitat, el Club ha potenciat les diverses accions programades per l’Any Nou Xinès a través del seu lloc en xinès i a través del compte oficial de Tencent Weibo (t.qq.com/fcbarcelona), on el Barça ja té més de 3 milions de fans i es consolida com el primer club esportiu del món amb més seguidors en aquesta xarxa social.

Els fans xinesos, a més, poden gaudir aquests dies de nombrosos continguts relacionats amb el Barça i l’any nou, a través de notícies especials, galeries fotogràfiques, vídeos i actius digitals com fons de pantalla commemoratius.

Símbols xinesos

La gravació d’aquest espot promocional s’ha realitzat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i per a l’ocasió s’ha decorat un plató amb diversos motius xinesos com el gat de la sort o els fanals vermells amb què estan decorades moltes llars de la Xina durant aquestes dates. Els jugadors feliciten l’any nou davant d’un fons on es pot llegir “El Barça celebra l’Any Nou Xinès”, “el vent de primavera porta sort i felicitat” i “l’èxit arriba amb el cavall”. En els pròxims dies el FC Barcelona també publicarà un vídeo especial amb les imatges més divertides d’aquesta sessió especial.

Tornar a dalt