fcb.portal.reset.password

Arroyo i Cardoner, a la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Segueix l’ampli debat sobre la nova organització de l’estructura executiva del FC Barcelona. Això ha explicat el vicepresident de l’Àrea de Mèdia i Comunicació, Manel Arroyo, després de la reunió de la Junta Directiva d’aquest dimarts. El dirigent ha assenyalat els quatre reptes primordials per afrontar el futur immediat: “L’Espai Barça, grans renovacions de patrocini (com el de Nike), la recerca de nous patrocinis i la renovació dels drets de televisió”.

És per això, que segons ha explicat Arroyo, “es reforçarà l’estructura executiva per ser més eficients i eficaços”. D’aquesta manera, el Club “dotarà de més eines a l’estructura executiva i definirà els rols dels executius i dels directius”. El vicepresident ha apuntat que cal “algú que segueixi el dia a dia, de la mà del director general”.

En aquesta línia, Manel Arroyo també ha anunciat la creació d’una comissió de treball formada pel president Bartomeu, els vicepresidents Faus, Cardoner i Arroyo, i el director general Antoni Rossich per tal de seguir aquesta feina iniciada fa setmanes.

D’altra banda, el vicepresident barcelonista ha fet públic que la Junta ha rebut la visita del professor Antoni Argandoña, membre de la Comissió de Control i Transparència, qui ha explicat el seu mètode de treball.

Hi haurà una ‘Cursa Barça’ de 10 quilòmetres

A més, a proposta del directiu Jordi Monés, s’ha aprovat la organització d’una ‘Cursa Barça’, de 10 quilòmetres, conjuntament amb l’Ajuntament del Barcelona. Arroyo ha indicat que es portaria a terme “a la tardor”  i que aquesta “és una manera important de donar suport a l’esport popular”. L’arribada i final a de la ‘Cursa Barça’ seria al Camp Nou.

Finalment, Manel Arroyo ha comentat que en la reunió de la Junta en què s’ha concretat l’entrada de Pau Vilanova com a nou directiu no s’ha tractat cap tema esportiu.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();